reklama
Madeline_GB
Fanka BB :)
Powiem Wam szczerze mnie też to zaszokowało co one napisały a skoro to prawda to sama nie wiem co myslec. dziwna sprawa ale prawdziwa.
Szczerze zazdroszcze Ci syska wiesz dokładnie co i kiedy a my musimy czekać na spontanicznosc naszych maleństw.Bo tak naprawde kiedy będą chciały to wyjdą.
Ja od dzis moge się pożegnać z cesarką chyba że cos w czasie akcji porodowej wyjdzie. Naprawdę coraz częsciej o tym myslałam ale skoro maluszek odpowiednio ułożony i wszystko na dobrej drodze to postaram się w tej wodzie urodzić...
Jutro wizyta u położnej ciekawe jak tam moje wyniki z krwi.Jak cos to trzymajcie kciukasy
Ja już umyta i nadal sama ale pocieszam się faktem że mój małż w piątek w domciu bedzie

Nie zanudzam dalej pa dziewczynki do juterka
Szczerze zazdroszcze Ci syska wiesz dokładnie co i kiedy a my musimy czekać na spontanicznosc naszych maleństw.Bo tak naprawde kiedy będą chciały to wyjdą.
Ja od dzis moge się pożegnać z cesarką chyba że cos w czasie akcji porodowej wyjdzie. Naprawdę coraz częsciej o tym myslałam ale skoro maluszek odpowiednio ułożony i wszystko na dobrej drodze to postaram się w tej wodzie urodzić...
Jutro wizyta u położnej ciekawe jak tam moje wyniki z krwi.Jak cos to trzymajcie kciukasy
Ja już umyta i nadal sama ale pocieszam się faktem że mój małż w piątek w domciu bedzie

Nie zanudzam dalej pa dziewczynki do juterka
syska ja to ci zazdroszcze tego tygodnia czy dwoch.moj lekarz niby powiedzial ze brzuch juz obnizony a macica rozpulchniona co oznacza ze termin sie zbilza duzymi krokami ale niestety nie powiedzial dokaldnie kiedy-a ja tak nie lubie czekac!!!!!!.z usg termin mam na 5 sierpnia a z OM na 26 lipca a ja to juz bym chciala jak najszybciej....dzis w nocy mi sie nawet snilo ze juz urodzilam i to w domu bo poszlam sie kapac i nie majac zadnych boli ani skurczy zaczelam rodzic i chwile pozniej przyjechalo moi rodzice i moj brat z bratowa (ona tez spodziewa sie malenstwa ale gdzies na przelomie styczen/luty) i moj diabelek lezal sobie juz w swoim lozeczku i robil takie cudowne minki:-)
to sa chyba najbardziej irytujace dni bo niby tak nieduzo zostalo a doczekac sie nie mozna

a jeszcze wczoraj tak nagle zaczely mi rece drzec,zrobilo mi sie bardzo zimno i slabo i musialam sie polozyc czy wie ktos co to moze znaczyc??????:sick:

a jeszcze wczoraj tak nagle zaczely mi rece drzec,zrobilo mi sie bardzo zimno i slabo i musialam sie polozyc czy wie ktos co to moze znaczyc??????:sick:
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NAUR czytam w necie i faktycznie są 3 stopnie dojrzałości łożyska. Ja na wypisie ze szpitala mam tak VII. Może ktoś sie pomylił.Pewnie mam II. Czytam ze w 35 tyg( ja jestem teraz) raczej 2 stopień. Czytam też, że jak 2 stopień to ok 2 tygodnie do porodu...............
A jAk będę rodzić okaze sie w ostatniej chwili - zrbią usg. Moja córcia raz ma główke na dole raz na górze ( pływa........) Teraz lezy skośnie, główką w dół: główka z lewej strony, serduszko bardziej po prawej, nóżki pcha w zebra po prawej stronie:-)

Syska no to może będziesz pierwszą sierpniową mamusią? Zazdroszczę Ci bo mi jeszcze tyle czasu zostało....:-(
Raabit wiem że na wszelkie blizny, także te po cesarce polecają maść Cepan - dzięki niej blizna nie przerasta i jest malutka, ale to pewnie jak się rana zagoi, co na sam początek to nie wiem
Claudi ja też wcinam owocki, arbuzy, brzoskwinie, czereśnie dosłownie kilogramami - dzięki temu skończyły się moje problemy z zaparciami:-)
, a z tym kotem to niezłe przegięcie!
Raabit wiem że na wszelkie blizny, także te po cesarce polecają maść Cepan - dzięki niej blizna nie przerasta i jest malutka, ale to pewnie jak się rana zagoi, co na sam początek to nie wiem
Claudi ja też wcinam owocki, arbuzy, brzoskwinie, czereśnie dosłownie kilogramami - dzięki temu skończyły się moje problemy z zaparciami:-)

reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Witam dziewczynki w deszczowy poranek!!!:-)
Ja dziś spałam dobrze
narazie nic nie boli:-)
może nawet na zakupy sie wybiorę...

Wiecie ja też nie mogę się doczekać kiedy powitamy maleństwo

ale lepiej niech jeszcze tam posiedzi
Miłego dnia
Ja dziś spałam dobrze

Wiecie ja też nie mogę się doczekać kiedy powitamy maleństwo

Miłego dnia
Podziel się: