reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
RAABIT z tym brzuchem to się czuje i widać, że jest niżej. Czytałam gdzieś, że kobieta odczuwa ulgę - może odetchnąć do końca, tylko jest większy ucisk na pęcherz. A macie już te linie na brzuchu? Ja mam - jeszcze nie bardzo ciemna , kończy sie 10cm nad pępkiem:-)

Ja w tej ciąży przytyłam rekordowo mało +3,5kg ale to przez cukrzyce - odkąd stosuje dietę to chudnę zamiast tyć. Natomiast brzuszek mam taki sobie - z tym że ja mam duże pozostałości po poprzednich ciążach bo nigdy mi się nie udało schudnąć i zgubić brzuszka do końca :( Może teraz w końcu mi się uda :confused:

sylwia31 jeśli się nie mylę to ty pisałaś o przesądach na temat szydełkowania itp???:confused:ja w to nie wierzę w pierwszej ciąży też to robiłam i nic się nie stało:no:;-)

Buciki dla dzidziusia już zrobiłam - pochwaliłabym się ale ciągle niewiem jak wstawić foto:zawstydzona/y::no::szok:

Idę odpocząć coś mnie brzuch dziś boli...:eek:Pozdrawiam.

aha Madziara ja też przytyłam mało tylko 4kg :szok::eek::baffled:ale w pierwszej ciąży było tak samo:tak:

Udało mi się wstawić malutkie zdjęcie pod nickiem :tak: tylko niewiem czy jest dość widoczne:confused: jeśli nie to potem wstawię większe w podpis:tak:pozdrawiam

Sylwia, a czy jesteś pewna że można używać płynu do płukania dla maleństwa? Słyszałam, że trzeba odczekać conajmniej 3 pierwsze m-ce.

Gosia te buciki to sama słodycz :tak: nic tylko schrupać stópki w takich bucikach :tak: gratuluje talentu :-)
Mamajasia tzn że na początku należy prać ubranka tylko w proszku nie używając płynu do płukania? :confused:

reklama
raabit dziękuję za słowa uznania :-);-)a jeśli chodzi o płyny do płukania to ja będę ostrożna bo moją córkę uczulały chyba wszystkie:szok::tak:a pediatra mówił nawet że lepiej nie używać bo uczulają częściej niż proszki do prania:eek:mówił że lepiej w samym proszku i wyprasować;-)ale wiesz - każde dziecko jest inne:-D

Do góry