reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
RAABIT z tym brzuchem to się czuje i widać, że jest niżej. Czytałam gdzieś, że kobieta odczuwa ulgę - może odetchnąć do końca, tylko jest większy ucisk na pęcherz. A macie już te linie na brzuchu? Ja mam - jeszcze nie bardzo ciemna , kończy sie 10cm nad pępkiem:-)
Ja w tej ciąży przytyłam rekordowo mało +3,5kg ale to przez cukrzyce - odkąd stosuje dietę to chudnę zamiast tyć. Natomiast brzuszek mam taki sobie - z tym że ja mam duże pozostałości po poprzednich ciążach bo nigdy mi się nie udało schudnąć i zgubić brzuszka do końca Może teraz w końcu mi się uda
Gosia***
Fanka BB :)
sylwia31 jeśli się nie mylę to ty pisałaś o przesądach na temat szydełkowania itp???ja w to nie wierzę w pierwszej ciąży też to robiłam i nic się nie stało;-)
Buciki dla dzidziusia już zrobiłam - pochwaliłabym się ale ciągle niewiem jak wstawić foto
Idę odpocząć coś mnie brzuch dziś boli...Pozdrawiam.
aha Madziara ja też przytyłam mało tylko 4kg ale w pierwszej ciąży było tak samo
Buciki dla dzidziusia już zrobiłam - pochwaliłabym się ale ciągle niewiem jak wstawić foto
Idę odpocząć coś mnie brzuch dziś boli...Pozdrawiam.
aha Madziara ja też przytyłam mało tylko 4kg ale w pierwszej ciąży było tak samo
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
raabit dziękuję za słowa uznania :-);-)a jeśli chodzi o płyny do płukania to ja będę ostrożna bo moją córkę uczulały chyba wszystkiea pediatra mówił nawet że lepiej nie używać bo uczulają częściej niż proszki do praniamówił że lepiej w samym proszku i wyprasować;-)ale wiesz - każde dziecko jest inne
Podziel się: