reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Viviana - ponoć na zgagę jest dobre siemie, ja nie miałam aż tak uporczywej, więc ją przetrzymywałam. A mięte można w ciąży? tzn trochę to na pewno wolno, ale słyszałam że nie za dużo. Ale tych zakazów:szok:
U mnie powoli wychodzi słoneczko, ale jestem dzisiaj jakaś nieswoja. Taki straszny sen miałam, że pierwszy raz w życiu krzyczałam przez sen i aż mnie mąż budził. Przez godzinę później nie mogłam zasnąć, a teraz mam podkrążone oczy.​

reklama
Mrozik pytałam lekarza czy można pic mięte, powiedział ze mam nie pzesadzac i ze jak jedna na 1-2 dni wypije to nic mi nie bedzie:-)

Eee, tam, ja miętę piłam jak mialam grype żoładkową i jakoś nic mi nie było.

Mrozik ja czytam generalnie wszystko co mi w łapy wpadnie, teraz 'Robot" Wiśniewskiego-Snerga, a przed chwilą Pratchetta.

U nas deszcz i ciemno strasznie. spac mi sie chce..

A gdzie syska i Atas, no i parę innych ciężarówek??

A sen Mrozik to sie nie przejmuj, ja tez takie miewam, dzisiaj mi sie snilo(az wstyd sie przyznac)ze calowalam sie z moim trenerem jazdy konnej.Skad biora sie takie bzdury w glowie??????
Ze zgaga na szczescie nie mam problemow, wiec miety pic nie musze:)ale mysle ze w malych ilosciach nie powinna zaszkodzic:confused:

Dzisiaj chyba pojde ulepic balwana.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niby się nie przejmuję - bo to tylko sen. Ale był tak straszny, że co rusz mi się przypomina i az mnie ciarki przechodzą. gorszego horroru chyba nigdy nie widziałam:szok:

A moze czytalas wczoraj cos co nie powinnas i ci w podswiadomosci utkwilo?A moze masz jakis stras,nerwy?
Ja ostatnimi czasy mam straszne nerwy OKROPNE,moj C.powiedzial mi ze sie zmienilam,nie wiem dlaczego.Czasami rycze czasami jestem szczesliwa,to normalka, ale te nerwy, byle glupi papec pod noga, albo kot mlaskajacy tak mnie wkurza, nigdy tak nie mialam.

Ola - takie nastroje to normalne chyba w ciąży, jednak hormony szaleją:-D. A sen to był na prawde ni przypiął ni przyłatał do wydarzeń.
Pogoda coraz ładniejsza. Może już na dobre zawita wiosna :-)​

U ciebie pogoda coraz ladniejsza Mrozik ,a u mnie snieg , snieg, snieg, snieg..............:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:kuuupa sniegu.
A ze snami to przeczytalam gdzies kiedys ze kobiety w ciazy snia intensywniej, podswiadomie uciekaja do dziecinstwa,wyszukuja sie czegos co moze im przypominac malenstwo, czy to prawda??nie wiem , ale czasami kiedy rozmawiam przez telefon z moja mama to pytam sie jak to bylo kiedy bylam mala, wspominam czasy z dziecinstwa, tylko nie jestem pewna czy ma to cos wspolnego z ciaza.

reklama
Kobietki a jak to jest z mikrofalowka?
Bo nie mamy piekarnika, a czasami mam ochote na przyklad na zapiekanke. Czy to szkodzi?

Do góry