reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

czesc dziewczyny!

Sylwia mam nadzieje ze z Twoja Mają bedzie wszystko w porządku i ze niedługo juz bedziecie ja mieć w domku całą i zdrową,musisz byćd dobrej myśli i wierzyc ze tak bedzie bo ona tez to od Ciebie czuje.

limonka no to czyzbys Ty jednak miała teraz rodzić?u mnie zadnych nitek,zadnego czopu,zadnych skurczów,a jutro termin,chyba jednak przenosze:-(juz normalnie robie się zrezygnowana.

Aniulka ja nie pytałam mojego gina o ktg,mam isc do niego w poniedzialek (obym juz nie musiała) więc wtedy się go spytam

aha no i mam wiadomosc o Natalki_25 wczoraj po porodzie zakonczonym cc urodziła Patryczka 54cm, 3420g:-)

GRATULUJE NATALKO!!WRCAJCIE SZYBKO DO DOMU CALI I ZDROWI:tak:

reklama
Sylwia dobrze ze sie odezwałas bo wczoraj pisałam do ciebie smsa i cisza. Teraz już wiem czemu :-( baaaaaaardzo mocno trzymam za Majke kciuki i będę sie modlić o szybki powrót do zdrowia. Nie trać nadzieii bo jestem przekonana, że lada dzień wszystko wróci do normy. Dobrze, że z serduszkiem wszystko jest w porządku. Trzymaj sie cieplutko buziaczki

Natalka gratulacje!!!!

Sylwia trzymam kciuki za Majeczkę, najważniejsze ze serduszko zdrowe, jak trochę podrośnie to na pewno problemy ze ssaniem i bezdechami znikną - trzymajcie się cieplutko!

A u mnie dalej śluz z nitkami krwi, ale oprócz tego nic się nie dzieje, nie chce mi się kolejnego weekendu spędzać w domu, jedziemy na działkę nad jeziorko do rodziców - mam nadzieję że jak się coś zacznie dziać to zdąże dojechać do Gdańska (1,5godz. drogi:crazy:).

Wszystkim z terminem na jutro życzę punktualnych dzieciaczków:-D

li_monka ale Ci fajnie,tez bym gdzies pojechala,ale dzis zaowiada sie dzien w domu,moze jutro pojedziemy.u nas jest tak gorąco ze najchetniej to schowalabym sie w jakiejs ciemni i spała:baffled:chyba moja mala czuje ze tu jest okropnie cieplo i nie chce sie jej wychodzic:eek:byle zeby se nie myślała czekać do wrześńia:eek::sick:

dziewczyny, miałam dac znać co z Aaneta, ale nie dałam, bo sama wcześniej urodziłam:tak:
WE WTOREK, 21.08, O GODZ. 20.13 NA ŚWIECIE POJAWIŁA SIĘ NASZA KOCHANA BLONDYNECZKA - WIKTORIA:-D
55 cm, waga 3,410 kg, 10 punktów

W ŚRODĘ, 22.08., OK. GODZ. 7 (nie pamiętm szczegółów) URODZIŁA SIĘ MAGDA - ŚLICZNA CÓRECZKA AANETY:-D

poród przebiegł błyskawicznie, tak więc bezobjawówki miejcie się na baczności!!:szok:
okres 2 porodu trwał 15 min:shocked2:, szczegóły opiszę na osobnym wątku, teraz idę jeść obiadek, moja Kruszynka smacznie śpi

pozdrawiamy

Ogromne gratulacje dla wszystkich rozdwojonych mamuś i życzenia cierpliwości dla tych w dwupaku
Sylwia-serduszkiem jestm z Tobą i Majeczką,bedzie dobrze:tak:
A ja nie bardzo mam czas tu do was zaglądać,ale staram sie:-p
Jestem jeszcze troszke oszołomiona,ale powoli dochodze do siebie,cięzko mi bedzie to wszytsko zapomnieć ale dzidzia bardzo wynagradza:tak:
Adaś jest cudowny,nie sprawai jakichs strasznych problemów,spi,je,i kupy wali:-D
a ja powolutku sie wdrażam i nawet nieźlemi idzie:-)

ANETA I ANTYLOPKA GRATULACJE OGROMNE!!!!

Antylopka Ty tez mialas termiin na jutro prawda??ale Tobie dobrze,opisz nam jak to u Ciebie wyglądało,pociesz nas troche ze to ze nie mamy zadnych objawow nie oznacza ze nie mozemy urodzic nawet dzis:sorry2:

hej

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ!!!AAANETY ANTYLOPKI I NATALKI!!!

jakie to szczęście dla was kochane że już macie maleństwa!!!
to teraz faktycznie nas malutko zostało hm która teraz??zobaczymy mój brzuszek co prawda robi sie spokojny ale tylko na pare chwil a później dalej szaleje hihi więc chyba jeszcze poczekam

Sylwia napewno Majeczka jest pod dobrą opieką.Trzymam kciuki za Was oby wszystko było dobrze.

Kasia Limonka Elis wam też brzuszki co chwilę twardnieją??

reklama
Do góry