rybkamonia
sierpniowa mama
witam,dziewczyny kochane wrocilam juz do domu z synkiem,Bruno urodzil sie z wtorku na srode punkt 12 w nocy :-)
zaskoczyl mnie tym naglym pachaniem sie na swiat,we wtorek poszlam do fryzjera,cos mnie ciagnelo w pochwie wiec zachaczylam jescze o gina,to chyba byla kobieca intuicja..
okazalo sie ze mialam juz spore rozwarcie jak sie okazalo,ja nie rozpoznalam ze to byly skurcze..tymbardziej ze zadnych innych objawow nie mialam ;-)
Dzis wrocilismy do domku,pierwsza noc uplynela calkiem niezle..maluch lezy i rozglada sie w nowym otoczeniu..jest bardzo spokojnym dzieckiem (jak na razie).
Mam tyle pokarmu ze moglbym wykarmic caly tuzin noworodkow a moj leniuch nie chce ssac za bardzo-woli butle bo szybciej mu leci ,nie musi sie wysilac..lecimy wiec na butli i cycu boje sie zastoju w klinice odcigalam sobie mleko bo gin mowil ze inaczej bedzie niewesolo..
I jestem w kropce,co robic,reczny aventu,bardzo fajny,bawilam sie nim to ok 220zl..a ponoc laktator sluzy kilka dni,potem juz cyce same sie stabilizuja..
prosze,doradzcie,kupowac czy nie kupowac?a moze jkis inny?elektryczny medeli tez uzywalam,tragedia,myslalam,ze mi kregoslup wessie
gratuluje wszystkim mamusiom ktore urodzily jak mnie nie bylo :-)
ja nawet nie zdazylam zanotowac nr kom ktore otrzymalam od kilku dziewczyn,plulam sobie potem w brode bo nie mialam jak dac znac
ppozdrawiam serdecznie jak znajde troche czasu i sie ogarne napisze wiecej