reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
Wielkie gratulacje janbor!! :-)
Wróciłam ze ślubu, fajne są takie radosne uroczystości
Oczywiście nie odpuścili mi pytań czy ja już przypadkiem nie powinnam się rozdwoić... nie, jeszcze przed terminem!!
Kira dla Ciebie to poród będzie istnym błogosławieństwem! Nikomu tak nie życzę rozwiązania, jak Tobie. I Aanecie jeszcze też
a te liście malin to mają jakiś sens w moim przypadku?
Wróciłam ze ślubu, fajne są takie radosne uroczystości
Oczywiście nie odpuścili mi pytań czy ja już przypadkiem nie powinnam się rozdwoić... nie, jeszcze przed terminem!!
Kira dla Ciebie to poród będzie istnym błogosławieństwem! Nikomu tak nie życzę rozwiązania, jak Tobie. I Aanecie jeszcze też
a te liście malin to mają jakiś sens w moim przypadku?
Antylopka
Potrojna mamuska
Kolejny śliczny dzieciaczek do nas zawitał! Wielkie dzięki za fotki Marcinie mężu Janbor.
Przekaż Jej nasze gratulacje
Przekaż Jej nasze gratulacje
jambor- ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wszyatkiego dobrego dla waszej trójeczki:-)
no to co dziewczynki teraz na nas kolej ????????????
obysmy juz dłużej nie musiały czekac pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki:-)
no to co dziewczynki teraz na nas kolej ????????????
obysmy juz dłużej nie musiały czekac pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki:-)
Antylopka
Potrojna mamuska
ja pewnie jeszcze poczekam...
Dobra ja już wszystko zrobiłammęża w jedzonko zaopatrzyłam,kota też:-)łóżeczko naszykowane,karuzela przykręcona,okna umyte,zasłonki i firanki pozmieniane,podłoga umyta i wypastowana,torba dopakowana do końca,nie dam sie jutro odesłać
Nie boje sie szczerze wam powiem,jestem raczej podekscytowananie wiem czy to dobrze,ale tak sie czujeczop nadal wychodzi,znaczy jeszcze nie czas;-)
Dzięki Wam kochane za wszystkie miłe słowa i mam nadzieje ze faktycznie wezmą sie jutro za wywoływanie,żeby sie nie okazało że pojade jutro na KTG i wróce do was:sick:
Nie chciałabym tego
Ja też wam wszystkim życzę lekkich,szybkich i bezbolesnych porodów,mam nadzieje ze juz naprawde wszystkie zaczniemy sie rozdwajac
Mam telefon do Kasi wiec jak tylko będę coś wiedziała daje znać:-)
Nie boje sie szczerze wam powiem,jestem raczej podekscytowananie wiem czy to dobrze,ale tak sie czujeczop nadal wychodzi,znaczy jeszcze nie czas;-)
Dzięki Wam kochane za wszystkie miłe słowa i mam nadzieje ze faktycznie wezmą sie jutro za wywoływanie,żeby sie nie okazało że pojade jutro na KTG i wróce do was:sick:
Nie chciałabym tego
Ja też wam wszystkim życzę lekkich,szybkich i bezbolesnych porodów,mam nadzieje ze juz naprawde wszystkie zaczniemy sie rozdwajac
Mam telefon do Kasi wiec jak tylko będę coś wiedziała daje znać:-)
reklama
Podziel się: