reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Aniulka tak to ma byc z liści malin,ale podobno trudno to dostać w aptece,chyba rzeba sobe samemu zasuszyc,no ale nie wiem czy z tym zdążysz:-)

Dzień dobry wszystkim
Piszę do Was w imieniu mojej żony Magdy - JANBOR25. Rano o godzinie 8:55 urodziła sie nam piękna córeczka. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Marcin

:-DWielkie gratulacje janbor!! :-)

Wróciłam ze ślubu, fajne są takie radosne uroczystości:tak:
Oczywiście nie odpuścili mi pytań czy ja już przypadkiem nie powinnam się rozdwoić...:baffled: nie, jeszcze przed terminem:-p!!

Kira dla Ciebie to poród będzie istnym błogosławieństwem! Nikomu tak nie życzę rozwiązania, jak Tobie. I Aanecie jeszcze też:tak:

a te liście malin to mają jakiś sens w moim przypadku?

jambor- ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wszyatkiego dobrego dla waszej trójeczki:-):tak:

no to co dziewczynki teraz na nas kolej ????????????

obysmy juz dłużej nie musiały czekac pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki:-):tak:

Dobra ja już wszystko zrobiłam:tak:męża w jedzonko zaopatrzyłam,kota też:-)łóżeczko naszykowane,karuzela przykręcona,okna umyte,zasłonki i firanki pozmieniane,podłoga umyta i wypastowana,torba dopakowana do końca,nie dam sie jutro odesłać:-D
Nie boje sie szczerze wam powiem,jestem raczej podekscytowana:happy2:nie wiem czy to dobrze,ale tak sie czuje:tak:czop nadal wychodzi,znaczy jeszcze nie czas;-)
Dzięki Wam kochane za wszystkie miłe słowa i mam nadzieje ze faktycznie wezmą sie jutro za wywoływanie,żeby sie nie okazało że pojade jutro na KTG i wróce do was:sick:
Nie chciałabym tego:no:
Ja też wam wszystkim życzę lekkich,szybkich i bezbolesnych porodów,mam nadzieje ze juz naprawde wszystkie zaczniemy sie rozdwajac:tak:
Mam telefon do Kasi wiec jak tylko będę coś wiedziała daje znać:-)

reklama
Aha no i zapomniałam sie pochwalić ze zamówiliśmy wózek:tak:taki jak chcieliśmy.
Jesteśmy przesądni i nie kupujemy przed narodzinami:sorry2:Maja go przytrzymaćdo srody rano,wiec muszę urodzic:happy2:

Do góry