reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Aniulka tak to ma byc z liści malin,ale podobno trudno to dostać w aptece,chyba rzeba sobe samemu zasuszyc,no ale nie wiem czy z tym zdążysz:-)

Dzień dobry wszystkim
Piszę do Was w imieniu mojej żony Magdy - JANBOR25. Rano o godzinie 8:55 urodziła sie nam piękna córeczka. Jesteśmy bardzo szczęśliwi. Marcin

:-DWielkie gratulacje janbor!! :-)

Wróciłam ze ślubu, fajne są takie radosne uroczystości:tak:
Oczywiście nie odpuścili mi pytań czy ja już przypadkiem nie powinnam się rozdwoić...:baffled: nie, jeszcze przed terminem:-p!!

Kira dla Ciebie to poród będzie istnym błogosławieństwem! Nikomu tak nie życzę rozwiązania, jak Tobie. I Aanecie jeszcze też:tak:

a te liście malin to mają jakiś sens w moim przypadku?

jambor- ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wszyatkiego dobrego dla waszej trójeczki:-):tak:

no to co dziewczynki teraz na nas kolej ????????????

obysmy juz dłużej nie musiały czekac pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki:-):tak:

Dobra ja już wszystko zrobiłam:tak:męża w jedzonko zaopatrzyłam,kota też:-)łóżeczko naszykowane,karuzela przykręcona,okna umyte,zasłonki i firanki pozmieniane,podłoga umyta i wypastowana,torba dopakowana do końca,nie dam sie jutro odesłać:-D
Nie boje sie szczerze wam powiem,jestem raczej podekscytowana:happy2:nie wiem czy to dobrze,ale tak sie czuje:tak:czop nadal wychodzi,znaczy jeszcze nie czas;-)
Dzięki Wam kochane za wszystkie miłe słowa i mam nadzieje ze faktycznie wezmą sie jutro za wywoływanie,żeby sie nie okazało że pojade jutro na KTG i wróce do was:sick:
Nie chciałabym tego:no:
Ja też wam wszystkim życzę lekkich,szybkich i bezbolesnych porodów,mam nadzieje ze juz naprawde wszystkie zaczniemy sie rozdwajac:tak:
Mam telefon do Kasi wiec jak tylko będę coś wiedziała daje znać:-)

reklama
Aha no i zapomniałam sie pochwalić ze zamówiliśmy wózek:tak:taki jak chcieliśmy.
Jesteśmy przesądni i nie kupujemy przed narodzinami:sorry2:Maja go przytrzymaćdo srody rano,wiec muszę urodzic:happy2:

Do góry