reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

zwariuję:wściekła/y: moja mama zaczęła wyciągać wszystkoz szaf bo sobie wkręciła, że mi poszuka czegoś fajnego do ubrania na ten ślub co idę:no: ratunku!! wiem, że chce dobrze, ale pomocy, bo juz nie wiem jak mam mówić, żeby zrozumiała, że mam co założyć...

reklama
Jestem dziewczyny:-(
No wiec,na 99% zostawią mnie jutro w szpitalu.Mam sie rano zgłośić z torba do szpitala,na KTG i badanie wewnętrzne i pewnie mnie na patologii.Zobaczymy:confused:
Madeline-cudowny słodziak:tak:

kira
no w koncu sie Toba zajma.trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze.
madeline rozkoszny Twoj bobas.nie wierze ze juz ma miesiac a my tu jeszcze z brzuchami latamy.

jaide na wywolanie dopiero we wtorek bo nie ma u mnie postepu.obawiam sie tego porodu na sile ale juz chyba nic nie mam do gadania.trudno.pozniej wszystko opisze jak to jest z tym rodzeniem z przyspieszeniem.

Mam wiadomość od Janbor
"O 8:55 po 12 godz.akcji w tym 8 masakry przyszła na świat nasza kochana Amelka:) waga 3460 i 53 cm.Pozdrowienia dla cioc z BB od całej trójeczki"
Brawo Janborku.Kolejna mamusia:-)

Hej ja nadal 2w1 :-)
Wybaczcie ze nie przylacze sie do dyskusji :sorry:
Musze jechac na urodziny , a jutro caly dzien na dzialce grila robie z rodzicami tesciami i Moim :-)
Wiec moze mnie nie byc... ale jak cos to siostra napisze:-p

Gratulacje Jambor !!! :-D
Madeline super fotki :tak:

teraz uciekam i zycze milego dnia :tak:
Kira ciagle trzymam kciuki:tak:

Madeline,śliczny przystojniaczek.Tak sobie myśle,ze czas leci tak szybko,moja córa też niedługo miesiąc kończy:-).Jak znajde chwilke to wkleje aktualne zdjęcia.

JANBORKU WIELKIE GRATULACJE!!!!

Syska i Madeline Wasze mauchy juz miesiac maja a nasze jeszcze w brzuchach sobie siedzą,wy juz sie oswoiłyscie ze wszystkim a u nas dopiero wszystko przed nami:-)

Kira to dobrze ze jutro juz zostaniesz,moze w koncu skoncza sie Twoje męki,oczywiscie czekamy na wiesci no i trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko,łatwo i bezbolesnie i zeby Adas był zdrowiutki:tak:

juz nas tak mało zostało,mysle ze teraz to juz pojdzie tasmowo i prawie codziennie bedzie jakis maluch na swiecie:tak:

reklama
hej dziewczyny!!

melduje sie w dwupaku!! nic na razie nie zapowiada u mnie rozdwojenia bóle jakoś ustały choć od czsu do czasu czuję jakieś skurcze!! ogólnie jest ok maleństwo fika w brzuszku we wtorek ide do lekarza to zobaczymy czy coś sie zaczyna dziać czy nie.

mam pytanko co do malin ten napar do picia na rozpulchnienie szyjki to ma być z liści malin???bo już mi sie pomieszało i teraz nie wiem

JANBOR GRATULUJĘ AMELKI!!!

Kira ty to naprawde zostaniesz zapamiętana z tego forum bo nie dośc że wszystkie tytuły miss zdobyłaś to jeszcze weteranka w oczekiwaniu na małego hihi ciągle trzymamy kciuki i mam nadzieję że już niedługo bedziesz szcześliwą mamusią uparciuszka Adasia!!!

miłego popoludnia bez bólu hihi oraz kolejnych rozdwojeń papa

Do góry