reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Adaś drogi chłopcze ulitój sie nad swoja biedną mamusią, która 9 miesięcy Cie w brzuszku nosiła i wyjdx wreszcie na nasz piękny swiat:-):-D;-)

mam nadzieje, że poskutkuje tylko jusisz mu to kilka razy powolotku poczytac:-);-)

A z tymi rozbieranymi randkami to nas wzięło na całego hehehe, ja tez sie z moim na małe bara bara umówiłam;-):-p ciekawe u której cos z tego wyjdzie....

reklama
To ja na razie zmykam obejrzec sobie jakiś filmik, bo mi koleżanka nagrała:-)

Mam nadzieję, że jak zaglądne poźniej to jakas kolejna nowinka będzie:-);-):rofl2:

:-D:-) OLA OGROMNE GRATULACJE!!! WRACAJ SZYBKO I UCAŁUJ TOMASZKA!!! :-):-D

Ale się posypało dzieciaczkami dzisiaj!! :szok::szok::rofl2::happy2::-D:szok: No to jeszcze któraś zdąży przed północą...Kira??

Kira mialam preczucie co do Oli ze urodzi dzis w nocy,a u Ciebie tez juz mysle ze sie cos wydarzy:tak:

Janborku Tobie tez zycze zeby randka sie udała:-)

a u mnie to chyba jesczze ze 2 tygodnie zanim sie cos wydarzy:baffled:wy t bedziecie o odpadających kikutach o kolkach o karmeniu a ja jeszcze nie bede wiedziala co to jest skurcz:eek:

wiedzialam! Ola gratuluje!!! nameczylas sie :-D:-D:-D
Kira
teraz ty:tak:
Kasia nie dramatyzuj:-D jeszcze sa takie co maja terminy na koncówke mieciaca:tak:

Zycze zeby randki sie udaly:tak::-p

mi pozostaly spacery i gorace kapiele.
Ale nie dzialaja.
Dzisiaj to juz przebylam prawdziwy szmat drogi:rofl2:
w akcie desperacji 3 godzinki chodzilam : do celu (Real) , po sklepie i do domu:-p
z nadzieja ze skurcze przepowiadajace przejda w porodowe:-D Krzyz mnie rwie ale pewnie przestanie po kapieli jak wczoraj (goracej oczywiscie;-))

Ale się dziś dzieje to nastepna mamusia to chyba Kira chociaż tyle ostatnio niespodzianek wiec wszystko jest możliwe.
A mnie dziś brzuch boli cały dzień jak na okres zobaczymy. Rozmiawiałam własnie z koleżaneką której szwagierka urodziła córcie miesiąc temu i u mniej nic ją niebolało tylko ból jak na okres i od tego się zaczeło.Ale ja sie nie nastawiam bo tu dużo dziewczyn tak ma i nic.

Uciekam już jutro się odezwe. Rano ktg. Mam nadzieje ze po dzisiejszej randce coś poskutkuje i coś sie ruszy czego sobie i Wam życze. Trzymajcie kciuki!!!!

Pozdrawiamy
Dobrej nocy!szybkich, lekkich porodów!!!

reklama
GRATULACJE DLA EDYTY I JEJ CÓRCI
I DLA OLI I JEJ SYNKA !!!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE DLA DUMNYCH TATUSIÓW!!!!!!!!

jejku ale dziś dzień jejeje!!! trzynastego......

Kira życzę Ci aby Wasza randka przyniosła rezultat!!!

a ja coś czuję że moje maleństwo też niedługo będzie sie pchało na ten świat hihi oby....

pozdrawiam i spokojnej nocki życzę

Do góry