reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Melduje się. Wróciliśmy wczoraj, niestety było tyle zamieszania, że wieczorem nie miałam siły nic napisac. Jesteśmy zdrowe i szczęśliwe, że to przez co przeszłyśmy już jest za nami.Póżniej napiszę więcej.

Magda jak najszybciej mow co tam sie działo:tak:
Ja sie melduje w dwupaku :-(i z potwornym bólem spojenia i chyba szyjki co utrudnia mi chodzenie:no:koszmar
Później na KTG,może czegoś sie dowiem:-(

Nie wiem czy powinnam dziewczyny straszyc, bo to co przeszłam nie należało do takich rzeczy o których się łatwo pisze i zapomina. Wszystko trwało krótko , ale........
Dobrze , ze takie porody jak mój zdarzają się bardzo rzadko. Nikomu nie życzę.

Nie moge odpowiadać za resztę dziewczyn,ale jesli chodzi o nasze szpitale to mnie już nic nie zdziwi:sick:Moze warto żebyś opowiedziała ku przestrodze:tak:ale poczekaj moze na opinie innych.
Biedaku to sie wycierpiałaś w szpitalu.Mam nadzieje ze malutka choc troche Ci to wynagrodzi:tak:

witam 2w1
magda nie wiem co Cie spotkalo w tym szpitalu ale najwazniejsze ze masz juz to za soba.jesli masz jeszcze sily o tym mowic to mysle ze warto podzielic sie takze tymi gorszymi opowiesciami bo nie oszukujmy sie sie,nie zawsze jest kolorowo.pozdrawiam Cie i duzo zdrowka dla Ciebie i bobasa:tak:

hej dziewczyny;-)

ale cos nas juz mało zostało.Kira ja juz myslalam ze w koncu Twój maluch zechce wyjsc a tu dalej nic:-(

Magda jesli nie masz oporow zeby o tym pisać to mozesz sie podzielic.w koncu jesesmy sierpniowa rodzinka,a w rodzince nie zawsze wszystko jest piękne,w tych gorszych chwilach tez trzeba byc razem:tak:

reklama
hej ja tez sie melduje w dwupaku!!

Kira daj znać jak po ktg no i czy jest jakis postęp!!bo Ty sie chyba już za długo męczysz

u mnie noc spokojna, maluszek rozbudzony tzn wierci sie i wierci ale wiecie co?? będzie mi chyba tego brakowało hihi ale z drugiej strony jak będę miała maleństwo w ramionach to chyba szybko zapomnę o wszystkim innym hehe

hej Natalka a ty?? co tam u ciebie ??

no i mamusie z końca sierpnia odzywajcie sie!!

pozdrwaiam i miłego dnia życzę

Do góry