reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja tez slyszalam ze wywolywanie jest 100razy gorsze :no: Dlatego modle sie zeby tego uniknac:szok:
Ale to niestety roznie bywa ja mam jeszcze czas ale wam zycze jaknajszybszych porodow w pelni naturalnych:tak:

reklama
Oksytocyne miałam na koniec podaną i bolało, ale nie sądzę, żeby ból był większy niż bez niej. Wody mi do końca nie odeszły i mi przebijali, ale tego w ogóle nie czułam tylko jak już coś ciepłego wypływało.

a mój mały kreci sie dzis ze mnie cały dół boli jak by hciał sie przebic takie uczucie
ja to czuje ze bede miała wywoływany, u mnie w rodzinie dzieci rodziły sie przed lub akurat w terminie dzis mam termin według jednego z lekarzy bo chodziłam do dwóch a drugi wyznaczł na piatek
czy wywoływany poród trwa dłuzej?
czy biały zbity sluz który mam od kliku dni bez krwi to czop?

Gosia co osoba to opinia:tak:najlepiej samemu sie przekonac:-)
A ja sie z mężem na randke rozbieraną dziś umówiłam-mamy taki plan-randka wieczorem,rano skurcze-wieczorem Adaś będzie z nami:-Dno i jeszcze gorąca kąpiel i podłoge umyje:-p
Fajnie by było,mąż sie urodził 12 ja 13 a Adaś 14:tak:-marzenia,podejrzewam że jedynym bólem jaki mnie obudzi będzie ból kregosłupa po myciu podłogi:-D
ale spróbować nie zaszkodzi;-)

Natalka ja taki biały zbity śluz mam od 3 tyg,niedawno zmienił kolor na żółty:tak:jest go tyle ze na 5 czopów by wystarczyło:eek:ale nie wiem czy to on:-D

Kira to dzisiaj nie tylko Ty jesteś umówiona na randke z mężem. Ja czekam wieczorem na męża jak wróci. Rano mam ktg i zobaczymy czy coś się ruszy jutro też się poprzytulamy;-)

reklama
Gosiu jak znajdziesz chwile to napisz nam coś o swoim porodzie ok dzieki.
My tu chyba wszystkie mamy nadziej ze rozbierane randki zadziałaja.:-D

Do góry