reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja tez slyszalam ze wywolywanie jest 100razy gorsze :no: Dlatego modle sie zeby tego uniknac:szok:
Ale to niestety roznie bywa ja mam jeszcze czas ale wam zycze jaknajszybszych porodow w pelni naturalnych:tak:

reklama
Oksytocyne miałam na koniec podaną i bolało, ale nie sądzę, żeby ból był większy niż bez niej. Wody mi do końca nie odeszły i mi przebijali, ale tego w ogóle nie czułam tylko jak już coś ciepłego wypływało.

a mój mały kreci sie dzis ze mnie cały dół boli jak by hciał sie przebic takie uczucie
ja to czuje ze bede miała wywoływany, u mnie w rodzinie dzieci rodziły sie przed lub akurat w terminie dzis mam termin według jednego z lekarzy bo chodziłam do dwóch a drugi wyznaczł na piatek
czy wywoływany poród trwa dłuzej?
czy biały zbity sluz który mam od kliku dni bez krwi to czop?

Gosia co osoba to opinia:tak:najlepiej samemu sie przekonac:-)
A ja sie z mężem na randke rozbieraną dziś umówiłam-mamy taki plan-randka wieczorem,rano skurcze-wieczorem Adaś będzie z nami:-Dno i jeszcze gorąca kąpiel i podłoge umyje:-p
Fajnie by było,mąż sie urodził 12 ja 13 a Adaś 14:tak:-marzenia,podejrzewam że jedynym bólem jaki mnie obudzi będzie ból kregosłupa po myciu podłogi:-D
ale spróbować nie zaszkodzi;-)

Natalka ja taki biały zbity śluz mam od 3 tyg,niedawno zmienił kolor na żółty:tak:jest go tyle ze na 5 czopów by wystarczyło:eek:ale nie wiem czy to on:-D

Kira to dzisiaj nie tylko Ty jesteś umówiona na randke z mężem. Ja czekam wieczorem na męża jak wróci. Rano mam ktg i zobaczymy czy coś się ruszy jutro też się poprzytulamy;-)

reklama
Gosiu jak znajdziesz chwile to napisz nam coś o swoim porodzie ok dzieki.
My tu chyba wszystkie mamy nadziej ze rozbierane randki zadziałaja.:-D

Do góry