reklama
Elis Natalka ma rację :-)dzien sie jeszcze nie skończył a jak widac ta 13 dosyć szczęsliwa :-) życzę Cu, żeby chłopak mógł sie załapac na poród w czasie pobytu bo nic chyba nie zastapi tych pierwszych chwil z własnym dzieckiem:-)
Natalka mnie lekarz powiedział, żeby liczyc ruchy od 9 do 15-tej i jak bedzie 10 to ok a jak nie to do szpitala, tak wiec widać co lekarz to opinia na razie naliczyłam kolejne 2 ruchy wiec jestw sumie 8:-) ale zwykle te 10 ruchów to w ciagu godziny było a dzisiaj jakos tak baaardzo leniwie
Natalka mnie lekarz powiedział, żeby liczyc ruchy od 9 do 15-tej i jak bedzie 10 to ok a jak nie to do szpitala, tak wiec widać co lekarz to opinia na razie naliczyłam kolejne 2 ruchy wiec jestw sumie 8:-) ale zwykle te 10 ruchów to w ciagu godziny było a dzisiaj jakos tak baaardzo leniwie
Kira ja ostatnimi czasy to na prawde mogłam te 10 ruchów naliczyc bardzo szybko, zreszta nawet njie musiałam bo w sumie cały dzien Mała sie wierciła tak jak Twój Adaś ale dzisiaj jakas ospała moze pogoda ja dobija:-) chociaz ja sie dzisiaj bardzo dobrze czuje:-)
Acha i super, że Ci to cisnienie spadło:-) tylko niech sie juz Adas ruszy:-) to bedzie juz całkiem fajowo;-)
Acha i super, że Ci to cisnienie spadło:-) tylko niech sie juz Adas ruszy:-) to bedzie juz całkiem fajowo;-)
Ale wiesz co jest najgorsze, że teraz prawie każda ciąża przenoszona w szpitalu lezały dwie laski jak byłam na KTg z przenoszonymi i mówiły, ze 3 urodziły w nicy tez z przenoszenia.Ja nie wiem co sie dzieje, ale moja kolezanka sie smieje, że to pewnie przez modyfikowana genetycznie żywnośc i że jak tak dalej pojdzie to za niedługo jak śłonice bedziemy 2 lata chodzić w ciąży
To dopiero by byłochyba żadna by nie chciała
Ale 20-30 lat temu też tak było,mniej ale też przenosiłymoja mama była przenoszona i mnie też mama przenosiła-wywołanie po 10 dniach miała-coś czuje że mnie taki sam los czeka przez mojego upartego synka
Ale 20-30 lat temu też tak było,mniej ale też przenosiłymoja mama była przenoszona i mnie też mama przenosiła-wywołanie po 10 dniach miała-coś czuje że mnie taki sam los czeka przez mojego upartego synka
Kurde ja to sobie tak mysle, że jakby sie na wywołaniu i normalnym porodzie skonczyło to jeszcze ok, chociaz wiadomo, że przy wywołaniu skurcze sa bardziej bolesne :-( ale to i tak lepiej niz cc, bo łansie mi Edyta napisała, że zeszło jej znieczulenie i wyje z bólu i nawet morfina jej nie pomaga
Kurde ja nie wiedziałam, że to ąz tak boli po cc
Kurde ja nie wiedziałam, że to ąz tak boli po cc
reklama
Janbor ja też nie wiedziałammoje 2 kolezanki mialy cc i nie miały aż tak strasznie,moze nie każdy tak ma:sick:
Ale też słyszałam ze po oksytocynie skurcze sa kilkukrotnie silniejszea jeszcze jak ci pęcherz płodowy przebija to podobno koszmar-koleżanka mi poradziła zeby nie pozwolić za wcześnie przebic,o można oszaleć z bólu
Ale też słyszałam ze po oksytocynie skurcze sa kilkukrotnie silniejszea jeszcze jak ci pęcherz płodowy przebija to podobno koszmar-koleżanka mi poradziła zeby nie pozwolić za wcześnie przebic,o można oszaleć z bólu
Podziel się: