reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Musze dodac ze z ta masakra to troche przesadzilam, to ze strachu, boje sie, dlatego tak sie nastawiam, ale tak naprawde to wiem ze to wielkie szczescie, nie moge sie doczekac coraz bardziej naszego szkraba w lozeczku, ciagle patrze na ten jego kacik i mysle sobie tak wygodnie tam mu bedzie a on na upartego siedzi w tej przyciasnaej kanciapce.

Antylopka zgadza sie lody o smaku milki to własnie Carte D'or i są pycha (przynajmniej dla mnie) :tak:

Ola ja wiem że już jestem po terminie i wszystko sie może zdarzyc :tak: takze czekam :-) a co do bólu porodowego ja niestety mam cc ale tez wole sie nastawiać na masakre a potem najwyżej powiedzieć że nie było tak źle :tak: myśle ze to dobry sposób na uspokojenie sie :-)

Elis każdy inaczej znosi ból i tak jak Ola napisała jedna powie ze poród to masakra a inna powie ze luzik :szok:

Kira daj znać co z tobą? chyba miałaś isć wieczorem na ponowne KTG? :rofl2:

Ola ja też do mojego synka ciągle mówie że po co mu siedzenie w ciasnej kawalerce skoro taki śliczny pokoik na niego czeka! ;-) ale widac on jest uparty i nic nie słucha :-( ciekawe po kim to ma? :szok::-D;-)

Antylopka no ja wolałabym poród naturalny ale juz oswoiłam sie z myślą o cc :tak: wiem tylko że ciężko potem zająć sie maluszkiem bo trzeba uważać właśnie na siebie i nie nosić nic ciężkiego. Jakby nie było cc to jednak operacja. :-(

dlatego pamiętaj o cięciu i zawsze je asekuruj, zresztą powinni Ci w szpitalu o tym powiedzieć i pokazać, może nawet przyśla jakąś fizjoterapeutkę i wszystko Ci powie i opisze

Pamiętam że kiedys po operacji wyrostka to przed dwa tygodnie chodziłam zgięta z bólu i nie mogłam sie wyprostować :-( dlatego troche sie boje cc :szok:

reklama
Raabit ja na pocieszenie ci napisze ze porod to tylko chwila, czy to droga naturalna, czy cesarka , trwa to krotki czas, i potrzebne jest dzidzi do wydostania sie na zewnatrz, potem tak samo bedziemy szczesliwe, tak samo bedziemy cieszyly sie naszymi maluszkami juz do konca:tak:
A strach mamy wszystkie.
Po cesarce goi i boli dluzej , ale to tez kwestia czasu.Maluszek spojrzy ci w oczy i powie "dzieki mama".odrazu sie zapomina o wszystkim, moja kolezanka mi tak powiedziala

Do góry