Dziękuje Ola wiem ze nie ma znaczenia czy poród naturalny czy cc ważne zeby maluszek urodził sie zdrowy ale wiem że jest taka opinia że cc to nie poród i że takie kobiety to matki drugiej kategorii :-( nie wiem dlaczego niektórzy tak sądzą ale mam takie opinie w d.......
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
rabbit nie słuchaj takich głupot!! miej ich w d..., tak jak piszesz!!
Luxik
:)
Coooo?????
Nigdy sie z taka opinia nie spotkalam, przeciez to jakis zart.....
Chyba tego nie skomentuje, bo ludzie z taka opinia to jacys niezrownowazeni, nie ma sensu komentowac.
Dla mnie to ty jestes mama pierwszej kategorii, po tym wszystkim co przechodzisz i bedziesz musiala przejsc...
Nigdy sie z taka opinia nie spotkalam, przeciez to jakis zart.....
Chyba tego nie skomentuje, bo ludzie z taka opinia to jacys niezrownowazeni, nie ma sensu komentowac.
Dla mnie to ty jestes mama pierwszej kategorii, po tym wszystkim co przechodzisz i bedziesz musiala przejsc...
Ola bardzo dużo starszych osób w taki sposób myśli. Sama jestem zaskoczona bo nigdy wcześniej o tym nie słyszałam. Teraz jak wiem ze czeka mnie cc to kilka osób juz mi tak powiedziało! Ale co mnie to obchodzi :-) liczy sie mój synek jego i moje zdrowie :-)
Raabit pewnie ze sie nie przejmuj takim glupim gadaniem-najwazniejsze zdrowie Twoje i Maciusia
Na KTG ide rano,chociaz sama nie wiem w jakim celuApropo aparatów-być może że zawyżają,ale gdybym miała tylko w domu taki to ok,ale w szpitalu nie mam niższego,wiec uważam że nie miał podstaw żeby tak mówić
Ola informuj na bierząco i trzymaj sie cieplutko:-)
Na KTG ide rano,chociaz sama nie wiem w jakim celuApropo aparatów-być może że zawyżają,ale gdybym miała tylko w domu taki to ok,ale w szpitalu nie mam niższego,wiec uważam że nie miał podstaw żeby tak mówić
Ola informuj na bierząco i trzymaj sie cieplutko:-)
Raabit matko teraz to mnie zszokowałasmatka drugiej kaegorii??kto tak mówi to jest jakiś niezrównoważonyte osoby co tak mówią to są ludźmi drugiej kategorii i powiedz im to,bo nie mają pojęcia co to jest cc i dlaczego się je robi.normalnie sie wkurzyłamjak mozna takie coś mówic
Ola miłej nocki i jakby co to informuj
Kira bidulko życze Ci zeby Twój synuś w koncu sie zdecydował wyjść,biedna się tylko denerwujesz:-(
Ola miłej nocki i jakby co to informuj
Kira bidulko życze Ci zeby Twój synuś w koncu sie zdecydował wyjść,biedna się tylko denerwujesz:-(
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
hej dziewczyny!
powiedzcie mi jak jest z Waszymi bobasami po porodzie?
duza spia? jedza co 3-4 godzinki?
bo moj maly dzisiaj od 12 godziny spi do teraz i nie moge go rozbudzic na jedzenie a probowalam juz wszystkiego.
poradzcie cos
powiedzcie mi jak jest z Waszymi bobasami po porodzie?
duza spia? jedza co 3-4 godzinki?
bo moj maly dzisiaj od 12 godziny spi do teraz i nie moge go rozbudzic na jedzenie a probowalam juz wszystkiego.
poradzcie cos
Podziel się: