reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dziękuje Ola :tak: wiem ze nie ma znaczenia czy poród naturalny czy cc ważne zeby maluszek urodził sie zdrowy :tak: ale wiem że jest taka opinia że cc to nie poród i że takie kobiety to matki drugiej kategorii :-( nie wiem dlaczego niektórzy tak sądzą :wściekła/y: ale mam takie opinie w d....... :zawstydzona/y:

reklama
Coooo?????
Nigdy sie z taka opinia nie spotkalam, przeciez to jakis zart.....
Chyba tego nie skomentuje, bo ludzie z taka opinia to jacys niezrownowazeni, nie ma sensu komentowac.
Dla mnie to ty jestes mama pierwszej kategorii, po tym wszystkim co przechodzisz i bedziesz musiala przejsc...

Kobitki ja musze spadac bo moj man zachowuje sie tak ze zaraz zwariuje, wydaje dziwne dzwieki z nudow,albo ze stresu, nie wiem ide go czyms zajac.
Film jakis obejzec.
Potem dam znac, moze jakas niespodzianka bedzie.

Ola bardzo dużo starszych osób w taki sposób myśli. Sama jestem zaskoczona bo nigdy wcześniej o tym nie słyszałam. Teraz jak wiem ze czeka mnie cc to kilka osób juz mi tak powiedziało! Ale co mnie to obchodzi :-) liczy sie mój synek :-D jego i moje zdrowie :-)

Raabit pewnie ze sie nie przejmuj takim glupim gadaniem-najwazniejsze zdrowie Twoje i Maciusia:tak:
Na KTG ide rano,chociaz sama nie wiem w jakim celu:confused:Apropo aparatów-być może że zawyżają,ale gdybym miała tylko w domu taki to ok,ale w szpitalu nie mam niższego,wiec uważam że nie miał podstaw żeby tak mówić:tak:
Ola informuj na bierząco i trzymaj sie cieplutko:-)

Raabit matko teraz to mnie zszokowałas:szok:matka drugiej kaegorii??kto tak mówi to jest jakiś niezrównoważony:no:te osoby co tak mówią to są ludźmi drugiej kategorii i powiedz im to,bo nie mają pojęcia co to jest cc i dlaczego się je robi.normalnie sie wkurzyłam:wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y:jak mozna takie coś mówic:wściekła/y::wściekła/y::no::no::confused2:

Ola miłej nocki i jakby co to informuj:tak:
Kira bidulko życze Ci zeby Twój synuś w koncu sie zdecydował wyjść,biedna się tylko denerwujesz:-(

reklama
hej dziewczyny!

powiedzcie mi jak jest z Waszymi bobasami po porodzie?
duza spia? jedza co 3-4 godzinki?
bo moj maly dzisiaj od 12 godziny spi do teraz i nie moge go rozbudzic na jedzenie a probowalam juz wszystkiego.

poradzcie cos

Do góry