reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Jestem spowrotem.
Czop odchodzi dosc szybko:tak::tak:
Powiedzial ze maly bedzie z nami do niedzieli.Mamy czekac czujnie, bo u nas to w kazdej chwili:tak::tak:.Skurcze coraz bardziej regularne dochodzace do 80 stopni.
W niedziele o 9:30 jade do szpitala - gdyby sie wczesniej cos nie zaczelo.
Takze czekamy czujnie.

Kira Janbor wy tez KTG dzisiaj , dajcie znac jak tam po.
Kasia powodzenia u dentysty
Gosiu biedny zuczku, maluszek moglby ci juz dac odpoczac, jeszcze troszke, dasz rade!!
Aniulka ja tez mylsalam ze maly mnie w zebra kopie , a sie okazuje ze to skurcze, lapia mnie tak od gory od zoladka , zeber, schodzac w dol

No to Ola jesteś następna:-) jupii:-) no chyba, ze Kira bedzie miec lepsze wieści;-):-D

W niedziele juz bedziesz miec synia ale ekstra:-)

Kasia powodzenia u dentysty:sorry: współczuje bo ja tez sie strasznie dentystów boje ale jak rzeba to trzeba, bo poźniej nie bedzie czasu:-)

No jak tam dziewczynki?? Która następna do rozpakowania? :-)
Ja mam chwilkę spokoju, ale nie wiem czy mała nie zacznie sią zaraz budzić. Narazie sypia przepisowo: 3h potem je, porozgląda się i znów 3h snu. Słodkie dziecko. Tyle że dzisiaj w nocy zachciało jej się zwiedzać i 2h od 4 do 6.00 urzędowała. Na zmianę jadła i patrzyła..a ja odjeżdżałam.
W środę wybieram się do kontroli z nią, więc się dowiem co i jak z wagą itp. Ale raczej dobrze :-)

Julka jakoś znosi to, miewa napady złości, ale to u niej akurat normalne. Ulę bardzo lubi, tylko woli żeby sama leżała a nie u matki na rękach albo przy cycku, ale cóż.
Tylko nie mam pojęcia jak sobie dam radę sama, jak Maciek wróci do pracy po 14.08...buuu...ratunku!! No nic, chciałam to mam.

No to powodzenia dziewczęta i trzymam kciuki!!!!

No wlasnie Janbor, moze Kira bedzie miala lepsze wiesci:huh::happy:

A moj kruszynek moze sie urodzic w kazdej chwili, w niedziele to maximum, moze to byc zaraz:-)moze za godzine:-) moze w nocy???
KTG u ciebie w porzadku, ciesze sie:-), a skurcze pojawia sie juz niedlugo Janbor;-)

Zaobserwowalam ze ten ostatni czas sierpniowezki sie cos przeterminowuja:oo2:

Czarnula
a ty??Lidka ty masz termin na dzisiaj?

Wielkie gratulacje dla Magdy25!!!

Ola trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezproblemowo - ale Ci zazdroszczę:happy:

A do nas przyjechali wczoraj znajomi ze szkrabkiem urodzonym w sierpniu zeszłego roku - mówię wam dziewczyny słodki chłopczyk już się rwie do chodzenia:-D, to nas czeka za rok:tak:

Kira Tobie życzę oby coś się wyklarowało:tak:

Raabit namów swojego synka do punktualnośc:-p

U mnie dzisiaj trochę bóli brzucha, ale obawiam się że to niestrawność:confused::baffled:, do tego jakieś uderzenia gorąca - dziwne objawy:confused2: chyba nie zwiastujące rychłego porodu:-p

Olu no nic tylko sie cieszyć !!

Janbor dobrze że z dzidzią ok

Kasia trzymaj sie tam u dentysty

no i czekamy na wieści od Kiry

ja zmykam bo idzie wieeeelka burza i musze wyłączyć kompa
papa do później może któraś ogłosi radosną nowinkę??

Naur fajnie,że zaglądnełas do nas :-) widze, że Ci sie trafiło ksiązkowe dziecko, 3h snu to nieźle no bo i Ty sie możesz przez ten czas troche zrelaksować, no chyba, że Julinka akurat chce spedzić czas z mamusia:-);-)

Mam nadzieję, że nasze dziecko też będzie takie kochaniutkie i da mamusi wrócic spokojnie do formy;-):-D
Napisz jak znosisz czas połogu i nadal czekamy na Twoja relacje z porodu:-)

Dużo zrówka dla Uleńki i szybkiego powrotu do formy.

No jestem:-(
Masakra.Mamy 3 pokoje do KTG a te pindy wszystkie na przerwe poszly:wściekła/y:-trzymaly panienke ponad 40 min,czekałam ponad 2 h:szok::wściekła/y:
No ale.....cisnienie 160/100-po 2 h siedzenia,:szok::szok:skurczów brak.dostałam magnez-o 13:30 mam ponownie zmierzyc cisnienie-jak nie spadnie albo odrobinke-natychmiast do szpitala juz z torba:no::-(,jak spadnie to o 18:00 nastepne KTG oj czuje ze bez cesarki to sie u mnie nie obędzie:sick::unsure::hmm:
Ola gratuluje-super-juz niedlugo maluszek bdzie z wami:tak:

reklama
Kira no to chyba jednak bedziesz nastepna bo nie wydaje mi sie zeby Cie chcieli z takim cisnieniem trzymac dłużej. W każdym razie jesteśmy z Tobą i najlepsze, że juz lada moment powitacie Adasia na świecie a cesarka sie nie przejmój, bo na niektore sprawy wpływu nie mamy.:happy:

Trzymnaj sie dzielnie i na bierząco informuj:-)

Do góry