reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja sie melduje tylko na chwilke, żeby Wam wszystkim drogie mamusie pożyczyć dobrej nocki i lekkich porodów jakby którąs dopadło:-)

Kasia weź ciepła kapiel i sie zrelaksuj to może przejda te bóle żeber;-)

zaglądne do Was jutro bo dzisiaj musze wykorzystac to, że mój męzus nie pracuje i mozemy sobie razem posidziec:-):-) a za chwile moj serial CSI Kryminalne zagadki Miami:-)

reklama
Ja również chciałam się pożegnać:tak:spokojnej nocki lub lekkich porodów dziewczyny:-D:tak:A tak swoją drogą...fajne to nasze forum:-Dtaka fajna "rodzinka"hihihi:-);-)

Ja zmykam do łóżeczka chociaż na sen narazie nie liczę:no:wszystko boli jak zwykle u mnie:-(już się pewnie przyzwyczaiłyście:-p:szok:
Do jutra. Pa

Witam wszystkie mamusie , te rozdwojone i te 2w1 .
Z tej strony mąż Magdy . Spiesze donieśc ze 08.08.2007 o godzinie 23.20 ,przez cesarskie cięcie , przysla na świat Marysia . Mierzy 49 cm i warzy 2600 g. Obszerniejszy opis oraz fotke zamieścimy w najbliższym czaie . :)

Ojej wpadłam na chwile zobaczyc czy Madzia juz urodzła a tu taka mila niespodzianka a wiec:

Madziu 25 ogromne gratulacje dla Ciebie, Męża i Marysi dużo zdrówka i szczęścia dla Was!!!!

MAGDA25 GRATULACJE DLA CIEBIE, MEZA I CORECZKI MARYSI!!!

Zycze duzo zdrowia i rychlego powrotu do dawnej kondycji.
Czekamy na wiesci od ciebie.

Ciekawe co jutrzejszy dzien przyniesie?:confused:
Dobranoc kobietki.

MADZIU MOJE GRATULACJE DLA CIEBIE I CALEJ RODZINKI
SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I SAMYCH WSPANIALYCH CHWIL Z TWOIMI CORECZKAMI.

Ogromne gratulacje dla mamusi i jej córeczki:tak:
Ja też sie już pożegnam,bo Adaś mnie rozpycha i brzuch mi twardnieje:no:nic przyjemnego
Dobranoc wszystkim i do jutra dziewczynki:tak:
a swoja droga Gosia masz racje-to forum to dla mnie fenomem-niby obce a takie bliskie:tak:buziaki:-)

reklama
Do góry