reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja sie melduje tylko na chwilke, żeby Wam wszystkim drogie mamusie pożyczyć dobrej nocki i lekkich porodów jakby którąs dopadło:-)

Kasia weź ciepła kapiel i sie zrelaksuj to może przejda te bóle żeber;-)

zaglądne do Was jutro bo dzisiaj musze wykorzystac to, że mój męzus nie pracuje i mozemy sobie razem posidziec:-):-) a za chwile moj serial CSI Kryminalne zagadki Miami:-)

reklama
Ja również chciałam się pożegnać:tak:spokojnej nocki lub lekkich porodów dziewczyny:-D:tak:A tak swoją drogą...fajne to nasze forum:-Dtaka fajna "rodzinka"hihihi:-);-)

Ja zmykam do łóżeczka chociaż na sen narazie nie liczę:no:wszystko boli jak zwykle u mnie:-(już się pewnie przyzwyczaiłyście:-p:szok:
Do jutra. Pa

Witam wszystkie mamusie , te rozdwojone i te 2w1 .
Z tej strony mąż Magdy . Spiesze donieśc ze 08.08.2007 o godzinie 23.20 ,przez cesarskie cięcie , przysla na świat Marysia . Mierzy 49 cm i warzy 2600 g. Obszerniejszy opis oraz fotke zamieścimy w najbliższym czaie . :)

Ojej wpadłam na chwile zobaczyc czy Madzia juz urodzła a tu taka mila niespodzianka a wiec:

Madziu 25 ogromne gratulacje dla Ciebie, Męża i Marysi dużo zdrówka i szczęścia dla Was!!!!

MAGDA25 GRATULACJE DLA CIEBIE, MEZA I CORECZKI MARYSI!!!

Zycze duzo zdrowia i rychlego powrotu do dawnej kondycji.
Czekamy na wiesci od ciebie.

Ciekawe co jutrzejszy dzien przyniesie?:confused:
Dobranoc kobietki.

MADZIU MOJE GRATULACJE DLA CIEBIE I CALEJ RODZINKI
SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I SAMYCH WSPANIALYCH CHWIL Z TWOIMI CORECZKAMI.

Ogromne gratulacje dla mamusi i jej córeczki:tak:
Ja też sie już pożegnam,bo Adaś mnie rozpycha i brzuch mi twardnieje:no:nic przyjemnego
Dobranoc wszystkim i do jutra dziewczynki:tak:
a swoja droga Gosia masz racje-to forum to dla mnie fenomem-niby obce a takie bliskie:tak:buziaki:-)

reklama
Do góry