reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczynki :-)

Gratulacje dla Magdy, Marysi i Tatusia :tak: dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy! :-)

Jestem zdziwiona troche informacją na temat Magdy bo miało być wywołanie a skończyło sie na cesarce :szok: jednak niczego nie można przewidzieć :-( no i myślałam, że jeszcze wczoraj Kira pisała że Magda leży pod kroplówką a tu sie okazuje ze cc miała w środe a nie wczoraj :-p no nic ważne, że wszystko sie dobrze skończyło.

A ja nadal 2w1 chociaż brzuch tak mnie boli że ledwo chodze :szok::wściekła/y:

Dostałam smsa od Sylwi z samego rana ze zaraz ma test na łożysko i jak coś bedzie nie tak to cesarka. Wiem że ona wolałaby cc no i nie musiałaby już leżeć tych 2 tygodni. Po badaniach da nam znać :tak:

Dziewczyny meldujcie sie jak tam sytuacja? :-)

reklama
To ja sie melduje z rana 2w1;-):-)

Nocka w miare przespana, chociaż jakies głupie koszmary mi sie śniły i jak sie obudziłam to długo nie mogłam zasnąć :no: a teraz wcinam sniadanko z kawusią inką i na 10 ide na KTG;-)

MADZIA GRATULACJE DLA CIEBIE I MARYSI I OCZYWIŚCIE TATUSIA

wracaj szybciutko do zdrówka i cieszcie sie Waszą nową większą rodzinką:-):rofl2::-D

Ja dalej 2 w 1.
Odeszlo mi cos brazowego, dosc sporo tego bylo.
Teraz cos przezroczystego leci, brzuch sie kruczy, wczoraj tez bylo cos podobnego i nic nie przynioslo, takze niewiadomo co bedzie.
Jade na KTG, trzymajcie kciuki(boje sie:szok: i ciesze jednoczesnie:tak:) jakby co mam numer do Kasi.

Pozdrawiam was wszystkie.
Do pozniej albo do za kilka dni...hihihi

Halo
Potem poodpisuje teraz tylko na chwilke wpadlam powiedziec ze jedanaKTG bo cisnienie po nocy bez wstawania z łóżka miałam 130/98:szok::no:
Dam znac jak wroce:tak:
A Raabit z tą cesarka to ja zle zrozumialam-wyslalam smsa czy ma swoja dzidzie przy sobie-wiecok-lezala pod kroplowka po cesarce i wczoraj wieczorem miala ja dostac

czesc dziewczyny:-)

OGROMNE GRATULACJE DLA MADZI,MARYSI I TATUSIA:-):-):-):-)

czekamy na zdjęcia:tak:

no Olcia trzymamy kciuki:-)ale Ty o juz w koncu moglabys urodzic;-)czekam na smska jakby co,trzymaj sie kochana:-)

janbor i Kira dajcie znac jak tam po ktg:happy2:

Raabit pozdrow Sylwie,trzymamy za nią i za Maje kciuki:tak:

ide zadzwonic do mojego dentysy bo mam ogromną dziure w zębie,mam nadzieje ze nigdzie nie wyjechal na wakacje,bo musze to szybko zalatwic bo potem nie bedzie czasu,ale ja sie boje dentysty:-:)-:)sorry::sorry:

MAGDA SERDECZNE GRATULACJE DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I CÓRUNI!!! NO I OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA TATUSIA!!!

Ja nadal 2w1 :-(noc koszmarna:no::wściekła/y:brzuch boli krzyże taż skurcze są ale to chyba nadal nie to:no::-(. Wczoraj ryczałam cały wieczór:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sama niewiem czy z bólu czy z bezsilności:-:)szok:

Dziewczyny dajcie znać jak po KTG:tak:trzymam kciuki mocno- może Magda zapoczątkowała nowy wysyp dzieciaczków:tak::-D

Pozdrowienia dla Sylwii żeby jak najkrócej w tym szpitalu była:tak:

Ja narazie zmykam na kawkę zajrzę później. Miłego dnia

Kira to faktycznie coś sie pokręciło z tym smsem hihihi ale najważniejsze, że Magda nie męczyła sie za długo bo bała sie że znowu bedzie rodziła 19h! :szok: a cesarka koło godz.23 to spoko :tak:
Jak wrócisz z KTG to daj znać

Janbor tez daj znać jak było na KTG :tak:

Ola powodzenia i w razie czego informuj :tak:

Gosia ja już sie wcale nie dziwie ze ty nadal w dwupaku bo to już chyba ze 2 tygodnie z tymi bólami co? :-(

Kasia powodzenia u dentysty :szok: brrrrrrrrrr

A u mnie dzisiaj godzina zero! :szok: a moje maleństwo udaje ze jego to nie dotyczy! pobudka leniuchui wypad z ciasnej kawalerki :-D:tak::-)

reklama
MADZIU WIELKIE GRATULACJE DLA WAS !!!

a u mnie tylko rozpychanie w brzuszku tak poza tym jest ok tylko żebra bolą hihi

Ola powodzenia!!

Kira daj znać jak po badaniach

Monia a Ty małym brzuszkiem sie nie przejmuj ważne aby dzidzia była zdrowa

pozdrawiam i miłego dnia życzę i oczywiście kolejnych rozdwojeń

Do góry