reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor taki cyrk z tymi terminami to tylko u nas w Polsce moze być :szok: a lekarzowi to zrobiłabym awanture! płaci sie prywatnie a on nawet nie raczył jej wpisać na liste operacji! szok :szok::shocked2::baffled:

reklama
Monia ja nie chce cie straszyc tylko poradzic.
Moja kotka ktora mam w Polsce tez zaszla mi w ciaze kiedy byla taka mloda,normalnie teraz bywa szczepiona, ale wtedy bylo za wczesnie, no i zaszla.Uwazaj na nia przy koncu, moja miala cesarke bo male nie umialy wyjsc, byly martwe , strasznie cierpiala, gdybym nie byla przy niej na czas pewnie by jej juz nie bylo:-(

To moja kocica
niania.jpg

a to nasz bombay
attila.jpg

Hej!
Melduje sie 2w1!
Niebyło mnie w domku. Byłam na spacerku i u fryzjera podciąc włosy bo juz niedawałam sobie z nimi rade takie miała długie teraz mam do ramion wiec bedzie mniejszy kłopot. Skurcze, biegunka mineły wiec narazie jest cisza u mnie.
Edytko trzymaj sie tam służba zdrowie to sobie jaja robi z ludzi ja to bym sie tam wkurzyła!
Ja tez napisalam do Madzi i ja od Nas wszystkich pozdrowiłam!moze dziś bedzie miała swój mały skarb!

Uciekam do łóżeczka życze Wam kochane dobrej nocy i szybkich lekkich bezbolesnych porodów!jak bede w szpitalu to napewno dam Wam znać ale myśle ze jeszcze z tydzień pochodze ale różnie to bywa!!!:rofl2:

dziewczynki melduje sie w dwupaku:-)
okropnie mnie zebra bolą,juz nie wydalam:-(

Ola i Natalka wspólczuje wam z tesciami,u mnie tez często są jakies klocki więc was zupelnie rozumiem a swoja droga tez chialabym zeby moj A. mial dla mnie wiecej czasu,zastanawiam sie jak to bedzie wyglądalo po porodzie:confused:

kurcze biedna Edytka,ale si emusiala zdenerwowac,jak mozna tak postepowac,ci lekarze juz mnie wykanczaja,byle ze strajki robia,chca kupe kasy,mimo ze maja jej w brud to traktuja pacjentow jak jakies marionetki:no::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Monia pępek czasem boli wiec to nic złego,a szczegolnie jak sie nim o cos zahaczy:sorry2:

musze jeszcze nadrobic do konca to co napisalyscie b troche tego jest,ale ide sie teraz wykąpac,a zebra mi zaraz chyba odpadną:-(

Elis no to nie zazdroszcze, ale damy rade.

Rany ale jaja sie u Edyty dzieja!!Niemozliwe. Dlaczego oni jej do domu nie wypuszcza, rany przykre.

>Janbor
Jasne super, że chca pomóc ale mogliby sie skonsultowac albo dac kase, żebyscie sami mogli decydowac o tym co chcecie kupic dla dziecka czy do domu.

Masz racje Janbor

Hasharani
dzieki za mile slowa:tak: i kibicowanie:cool2:,no i wszystkiego dobrego dla was wrzesniowki!!!

kurcze tak se teraz mysle ze ja tu marudze ze mnie zebra bola a przeiez to nic w porownianiu z waszymi skurczami:baffled:

moja mala znowu mi rozpycha brzuch,to juz nie jest takie przyjemne jak kiedys:sorry2:
ale na szczescie daje mamusi pospac w nocy,oby po urodzeniu tez tak było.:sorry2:

jejku co tu tak cicho sie zrobilo?dziewczyny gdzie jestescie?:confused:

juz mi sie zle siedzi,dlatego chyba sie juz poloze,jakby co to do jutra:-)i na wszelki wypadek zycze powodzenia tym,ktore mogą tego dzis w nocy potrzebowac:-):tak:

reklama
Ja też sie już na dzisiaj żegnam bo brzuch mnie znowu boli :wściekła/y::-:)baffled:

Życze wszystkim spokojnej nocy, a jesli któraś zacznie rodzić to lekkiego i szybkiego porodu! :-D

Do góry