reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Kira ja dziś sie z Toba solidaryzuje i niepije kawci herbateke owocową i batonik.
Ola juz próbowałam z nim pogadać powiedział ze jak bedzie potrzeba to przyjedzie, ale mój mąż chciał dziś wolne miec pobyc z nami odpoczac i pomóc w domu z tym sprzataniem to stwierdził ze nieda rady bo on jest umówiony. A właśnie zadzwonił mój mąż i pyta sie jak sie czuje i ze jak sie zacznie to ma gdzies prace (jest barmanem) i zamyka lokal i przyjedzie ale okaze sie jedna dobra wiadomośc dzisiaj ze moze jednak bedzie z namiale wole nastawic sie ze bedziemy sami bo to różnie moze byc choc odrazu nie urodze az sie spłakalam z tego wszystkiego tak to we mnie siedziało juz tylko patrze kiedy mój mąż sie pokółci ze swoim ojcem mam nadzieje ze jednak nie bo ja nienaleze do kłótliwych
Ola juz próbowałam z nim pogadać powiedział ze jak bedzie potrzeba to przyjedzie, ale mój mąż chciał dziś wolne miec pobyc z nami odpoczac i pomóc w domu z tym sprzataniem to stwierdził ze nieda rady bo on jest umówiony. A właśnie zadzwonił mój mąż i pyta sie jak sie czuje i ze jak sie zacznie to ma gdzies prace (jest barmanem) i zamyka lokal i przyjedzie ale okaze sie jedna dobra wiadomośc dzisiaj ze moze jednak bedzie z namiale wole nastawic sie ze bedziemy sami bo to różnie moze byc choc odrazu nie urodze az sie spłakalam z tego wszystkiego tak to we mnie siedziało juz tylko patrze kiedy mój mąż sie pokółci ze swoim ojcem mam nadzieje ze jednak nie bo ja nienaleze do kłótliwych
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dziś dzień pocieszania fajnie musze zapisać w kalendarzu bede pamietała ze tego dnia sie pocieszałyśmy
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Janbor ja bym na miejscu powiedziała z reszta zobaczysz co za lekarz bedzie dyżurował takie jest moje zdanie;-)
Janbor u mnie nie chca robić badania-uważaja ze KTG jest wystarczajacemysle ze jakby bylo cos nie tak,toby musieli zrobic badanieA swoją drogą macie zapisy?Ja ide,mówie ze chce KTG i robia-tylko lekarz potem przychodzi i mowi kiedy nastepny raz,ale bez zapisów.Nie wiem w zwiazku z tym jak u ciebie to wygląda
Luxik
:)
Janbor oprocz KTG mam jeszcze badanie wewnetrzne, mierza wage(choc ostatnio mnie nie wazyl z czego sie przeogromnie ciesze) cisnienie, mocz, i jak maly jest ulozony, czy na gorze czy juz na dole.
Wydaje mi sie ze lepiej kiedy powiesz o tym badaniu jak sie naKTG zapisujesz, ale z drugiej strony tam ci tego robic nie beda , to moze na miejscu??Ja bym zapytala tu i tu, az w koncu ci zrobia
Wydaje mi sie ze lepiej kiedy powiesz o tym badaniu jak sie naKTG zapisujesz, ale z drugiej strony tam ci tego robic nie beda , to moze na miejscu??Ja bym zapytala tu i tu, az w koncu ci zrobia
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Tez Janbor mam taka nadzeje dzis rano była w domu dyskusja na ten temat maz wiedział ze mnie to boli.
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Nie to taki rodzinny pubik tam pracuje mój mąż i tesc, fajny klimat fajni ludzie teraz przynosza dla mnie ogórki
Podziel się: