reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Kira ja dziś sie z Toba solidaryzuje i niepije kawci herbateke owocową:-D i batonik.
Ola juz próbowałam z nim pogadać powiedział ze jak bedzie potrzeba to przyjedzie, ale mój mąż chciał dziś wolne miec pobyc z nami odpoczac i pomóc w domu z tym sprzataniem to stwierdził ze nieda rady bo on jest umówiony. A właśnie zadzwonił mój mąż i pyta sie jak sie czuje i ze jak sie zacznie to ma gdzies prace (jest barmanem) i zamyka lokal i przyjedzie ale okaze sie jedna dobra wiadomośc dzisiaj ze moze jednak bedzie z nami:tak:ale wole nastawic sie ze bedziemy sami bo to różnie moze byc choc odrazu nie urodze az sie spłakalam z tego wszystkiego tak to we mnie siedziało juz tylko patrze kiedy mój mąż sie pokółci ze swoim ojcem mam nadzieje ze jednak nie bo ja nienaleze do kłótliwych:cool2:

Janbor u mnie nie chca robić badania-uważaja ze KTG jest wystarczajace:tak:mysle ze jakby bylo cos nie tak,toby musieli zrobic badanie:eek:A swoją drogą macie zapisy?:confused:Ja ide,mówie ze chce KTG i robia-tylko lekarz potem przychodzi i mowi kiedy nastepny raz,ale bez zapisów.Nie wiem w zwiazku z tym jak u ciebie to wygląda:tak:

Janbor oprocz KTG mam jeszcze badanie wewnetrzne, mierza wage(choc ostatnio mnie nie wazyl z czego sie przeogromnie ciesze) cisnienie, mocz, i jak maly jest ulozony, czy na gorze czy juz na dole.
Wydaje mi sie ze lepiej kiedy powiesz o tym badaniu jak sie naKTG zapisujesz, ale z drugiej strony tam ci tego robic nie beda , to moze na miejscu??Ja bym zapytala tu i tu, az w koncu ci zrobia:tak:

reklama
Do góry