reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Jejku strasznie rozbolał mnie brzuch jak na okres tylko o wiele mocnie i jest mi strasznie goraco?????
Ja na chwilkę.
Ola_lux - idę jutro , ale nie na cc. Mam dostac kroplówkę na wywołanie, kwestia tylko w tym czy ta kroplówka na mnie zadziała ( przy Weronice nie zadziałała żadna z 5 ). Rano pewnie jeszcze do Was zajrze , bo do szpitala , mam dopiero zjawic się po południu tak koło 17-18. Miłej nocy Wam zyczę. Za kciuki "nie dziękuję".
Ola_lux - idę jutro , ale nie na cc. Mam dostac kroplówkę na wywołanie, kwestia tylko w tym czy ta kroplówka na mnie zadziała ( przy Weronice nie zadziałała żadna z 5 ). Rano pewnie jeszcze do Was zajrze , bo do szpitala , mam dopiero zjawic się po południu tak koło 17-18. Miłej nocy Wam zyczę. Za kciuki "nie dziękuję".
natalka_25
Sierpniowa mama'07
nawet niewiem czy to skurcze bo nic takiego nieczuje tylko jakbym zaraz miała miec okres, i uda bola? ale tak szybko by mnie rozbolało chwile temu bolał ale az tak!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Kira jeszcze takie bolu niemiałam moze organizm sie przygotowuje nienastawiam sie ze to juz. Dziwny ten bol promieniuje na nogi i kregosłup.Jutro zapytam gina wizyta na 16ta to Ci napisze no chyba... ale Ty sie tak meczysz i nic wiec pewnie i u mnie sie zaczyna
natalka_25
Sierpniowa mama'07
ide sie połozyc moze przejdzie!
miłej i spokojnej nocy a w razie co lekich i szybkich porodów!
miłej i spokojnej nocy a w razie co lekich i szybkich porodów!
Kira jak znam życie to u mnie i tak nic sie nie wydarzy :-( czekam i czekam i sie nie doczekam pewnie do swojego terminu przenosze jak nic :-(
Sylwia to ty jutro idziesz do szpitala? nie wiem czemu ale myślałam, ze w czwartek?
Magda trzymam za ciebie kciuki dobrze pamietałam ze nie masz cc tylko wywołanie zajrzyj do nas jeszcze rano KONIECZNIE :-)
Natalka moze ty bedziesz następna? nigdy nic nie wiadomo ;-)
Sylwia to ty jutro idziesz do szpitala? nie wiem czemu ale myślałam, ze w czwartek?
Magda trzymam za ciebie kciuki dobrze pamietałam ze nie masz cc tylko wywołanie zajrzyj do nas jeszcze rano KONIECZNIE :-)
Natalka moze ty bedziesz następna? nigdy nic nie wiadomo ;-)
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
No ja nadal w dwupaku:-(
sylwia powodzenia i informuj nas koniecznie
Magda życzę żeby szybko wywołali poród już niedługo przytulisz maleństwo
natalka jeśli chodzi o objawy to mnie już nic nie zdziwi i chyba nic mi nie da nadziei na szybki poródmiałam już chyba wszystko co możliwe i nadal się rozdwoić nie mogęale wiesz u każdej jest inaczej może u ciebie właśnie zaczyna się coś dziaćw razie czego trzymam kciuki
raabit coś czuję że u Ciebie to już TE objawy-życzę Ci tego może już niedługo
Zmykam do łóżeczka. Spokojnej nocy
sylwia powodzenia i informuj nas koniecznie
Magda życzę żeby szybko wywołali poród już niedługo przytulisz maleństwo
natalka jeśli chodzi o objawy to mnie już nic nie zdziwi i chyba nic mi nie da nadziei na szybki poródmiałam już chyba wszystko co możliwe i nadal się rozdwoić nie mogęale wiesz u każdej jest inaczej może u ciebie właśnie zaczyna się coś dziaćw razie czego trzymam kciuki
raabit coś czuję że u Ciebie to już TE objawy-życzę Ci tego może już niedługo
Zmykam do łóżeczka. Spokojnej nocy
Podziel się: