reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kasia gratuluje spakowanej torby:-D
Natalka pewnie że sie przejdz jak masz taką możliwość:tak:
Sylwia raz jeszcze powodzenia i dawaj znac:tak:

reklama
Ja na chwilkę.
Ola_lux - idę jutro , ale nie na cc. Mam dostac kroplówkę na wywołanie, kwestia tylko w tym czy ta kroplówka na mnie zadziała ( przy Weronice nie zadziałała żadna z 5 ). Rano pewnie jeszcze do Was zajrze , bo do szpitala , mam dopiero zjawic się po południu tak koło 17-18. Miłej nocy Wam zyczę. Za kciuki "nie dziękuję".

nawet niewiem czy to skurcze bo nic takiego nieczuje tylko jakbym zaraz miała miec okres, i uda bola? ale tak szybko by mnie rozbolało chwile temu bolał ale az tak!

Natalka taki ból to dla mnie skurcze:dry:na nogi może promnieniować,czasem tak jest przed porodem,a uderzenia gorąca to i ja mam od 2 dni i też sie zastanawiam dlaczego:oo2:

Kira jeszcze takie bolu niemiałam moze organizm sie przygotowuje nienastawiam sie ze to juz. Dziwny ten bol promieniuje na nogi i kregosłup.Jutro zapytam gina wizyta na 16ta to Ci napisze no chyba... ale Ty sie tak meczysz i nic wiec pewnie i u mnie sie zaczyna:confused2:

Nie patrz na to w ten sposób:-)jedne sie męczą 2-3 tyg.a drugie 2 h:-Dmoze będziesz miała akurat to szczescie:tak:i zapytaj sie o te uderzenia gorąca,jak mozesz:happy2:

Kira jak znam życie to u mnie i tak nic sie nie wydarzy :-( czekam i czekam i sie nie doczekam pewnie do swojego terminu :wściekła/y: przenosze jak nic :-(

Sylwia to ty jutro idziesz do szpitala? nie wiem czemu ale myślałam, ze w czwartek? :szok:

Magda trzymam za ciebie kciuki :tak: dobrze pamietałam ze nie masz cc tylko wywołanie :tak: zajrzyj do nas jeszcze rano KONIECZNIE :-)

Natalka moze ty bedziesz następna?:szok: nigdy nic nie wiadomo ;-)

reklama
No ja nadal w dwupaku:-(

sylwia powodzenia i informuj nas koniecznie
Magda życzę żeby szybko wywołali poród już niedługo przytulisz maleństwo:tak:
natalka jeśli chodzi o objawy to mnie już nic nie zdziwi i chyba nic mi nie da nadziei na szybki poród:no:miałam już chyba wszystko co możliwe i nadal się rozdwoić nie mogę:szok:ale wiesz u każdej jest inaczej może u ciebie właśnie zaczyna się coś dziać:-Dw razie czego trzymam kciuki
raabit coś czuję że u Ciebie to już TE objawy-życzę Ci tego może już niedługo:tak:

Zmykam do łóżeczka. Spokojnej nocy:tak:

Do góry