reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

raabit no niby to pewne :tak:ale wiadomo jak to jest:-pja jak zobaczę"na żywo"to dopiero będę pewna hihihi:-D taki niedowiarek ze mnie:zawstydzona/y::-D

reklama
Ja podobnie jak Gosia uciekam juz do łóżeczka :tak: zaraz na tvn zaczyna sie ojciec chrzestny 2 to sobie obejrze :-D

Życze spokojnej nocy, bez częstego chodzenia do ubikacji, bez skurczów i bóli :-D

Jestem , przespałam się chwilkę i wszystko przeszło, nie martwcie się. Raczej to nie ja będę następna , ale dziekuję za troskę. Jeśli miałoby się cokolwiek wydarzyc to napewno dam Wam znac.

Niewiem w którym wątku napisać więcej o sobie ( dopiero poznaje co gdzie znależć na tej stronce) więc napisze tutaj. Mam na imie Kasia i mam 20 lat niestety nie jestem mężatką z przykrych okoliczności musiałam przełożyć ślub na lutego.Mam wspaniałego nażeczonego z którym jestem prawie 4 latka.Z niecierpliwością czekamy na przyjście naszego synka.Termin mam na 16 sierpnia, przytyłam ponad 20 kilo a apetyt nie znika :-) Mam strasznego stracha przed porodem, brzuszek już bardzo niziutko a maly lubi skakać po pęcherzu.Fajnie jest pogadać z kimś kto przeżywa to samo co ja, a jest nas pewnie o wiele więcej. Życze powodzenia na porodówce i przespanej nocy.

Mongea wielkie gratulacje!!!!!!

Breeze witaj - to już niedługo ten twój termin, jeszcze troszkę i będziesz miała swojego maluszka:-)

Ja właśnie odstąpiłam od TVN i idę spać - już mi się nie chce ani oglądać tv ani czytać:confused:

Miłej nocki:happy:

Widze, że na forum cisza:-( pewnie wszystkie śpią a ja juz od 4:30 nie mogę:no::-(
Z godzine sie powierciłam na łóżku ale stwierdziłam, że lepiej jak wstanę, bo tym kręceniem obudzę męża a on cały tydzień cięzko pracuje więc niech sobie chociaz w sobotę wyśpi:-):tak:

Ciekawa jestem co dzieisejsza nocka przyniesie sierpniowym mamusiom:confused: może kolejne rozdwojenie???

Stawiam na Gosie lub Kire :-)

No i witam kolejną sieropniową mamusię:tak: szkoda, ze tak poźno do nas dołaczyłaś ale ważne, że w ogóle jesteś:-)

Janbor biedaku też nie mozesz spać? :-( no tak to już jest niestety pod koniec ciązy :wściekła/y:

Ja obudziłam sie z bólem brzucha jak na okres :-( kurcze mam już dosyć bo bli jak jasna cholera :szok: jutro jedziemy z meżęm do szpitala na badania do mojego lekarza :tak: ciekawe czy rozwarcie postępuje? no i czy wogóle będzie mnie badał w ten sposób? no nie wiem ale czekam z niecierpliwością :tak:

reklama
Cześć mamusie!
Ja miałam cięzką noc bóle jak na okres twardnienie brzuszka a niemiała wcześniej zadnych objawów do tego doszedł ból spojenia i kregosłup w nocy sie odezwał.
Ciekawe ile jeszcze tak pochodzimy ja dziś w nocy mysłam ze sie zaczeło ale jakoś nad ranem troche ustapiło.
Ja stawiam ze następną mamą sierpnią bedzie Gosia lub Kira chyba ze ktos zrobi niespodziankę może ja???
okaze sie życze Wam miłego i słonecznego dnia i mniej bóli chyba ze porodowych!

Do góry