reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Antylopka no ja rzeczywiście na "swój" szpital nie mogę narzekać i każdej z Was tego życzę ale niestety róznie to bywa, tylko, ze n ajgorsze jest to, ze tak sie traktuuje kobiety w ciązy:wściekła/y::szok:

a tyle sie mówi o ludzkim podejściu....Jak widac niektóre flądry i konowałow pasowałoby po prostu wyeliminować bo tylko nerwy człowiekowi szarpią

reklama
A ja powiem ze po czesci kazda z was ma racje.
Bo lekarz zajmuje sie zdrowiem i to to co powinno go najbardziej interesowac, z doswiadczenia mojej mamy ktora pracuje w slozbie zdrowia wiem ,ze nielatwo jest byc milym zawsze, a wierzcie ze tak kochana i oddana kobite jak moja mama trudno znalezc a i ona nie ma czasami cierpliwosci, bo pacjenci sa naprawde rozni, nie zawsze normalni , a lekarz musi calymi dniami przewijac sie w takim towarzystwie.Dlatego to jest calkowicie normalne, czasami przykre dla pacjenta.
Ale kiedy lekarz jest niemily a do tego wykreca sie od pomocy albo mowi ze wszystko w porzadku nie badajac wczesniej, tak jak bylo z toba Kira z tym cisnieniem ,to przegiecie!!!

No włąsnie Antylopka milego grilowania:-)
ja mam jednak nadzieję, że nasze porody mimo wszystko będą dużo lepsze i nikt nam niczego tak okropnego nie powie, zreszta mam nadzieje, że jkaby co to nasi panowie stana na wysokości zadania i na to nie pozwolą;-)

Antylopka milej zabawy:tak:
Janbor ja tez mam taką nadzieje,a pozatym licze na to ze mimo wszystko nie trafie na takie flądry bo sama chetnie bym jej oczy wydrapała:wściekła/y:
Ola jak widzisz sa ludzie i Ludzie;-)

reklama
Do góry