reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor ja też nic nie wiem,mam nadzieje ze sie dowiem w piątek:tak:a dzis zauwazyłam u siebie dziwny objaw-jak kucam w rozkroku to czuje....hmm....tak jakbym nie miala zamkniecia krocza....takie dziwne uczucie....jakby mi tam powietrze wpadało....nie umiem tego wyjaśnić:zawstydzona/y:macie cos takiego(jak wiecie o co mi chodzi:-p)

reklama
Fajnie to opisałas:-):-) ale niestety ja nic takiego nie czuję:-) teraz czuje tylko, że mała ma czkawkę:rofl2:

Dobrze, że ta wizyta juz jutro bo ta niepewnośc jest okropna.

Janbor ja też nic nie wiem,mam nadzieje ze sie dowiem w piątek:tak:a dzis zauwazyłam u siebie dziwny objaw-jak kucam w rozkroku to czuje....hmm....tak jakbym nie miala zamkniecia krocza....takie dziwne uczucie....jakby mi tam powietrze wpadało....nie umiem tego wyjaśnić:zawstydzona/y:macie cos takiego(jak wiecie o co mi chodzi:-p)

Moze to rozwarcie:baffled::szok:

Hmm...mozliwe...ale może jakies początkowe,bo podobno od 5 cm cholernie boli i nie da sie przeoczyc:confused2:skurcze niby mialam,zobacze w piątek

hej u mnie spokojnie nic sie nie dzieje no ale jest jeszcze troche czasu
Kira ja o USG dopochwowym to mam dwa zdania hihi jak wykonywał to mój lekarz to OK a jak poszłam do innego to normalnie jak do rzeźnika SZOK!!! (chyba go wpisze na czarną liste)

moja torba leży jeszcze niezamknięta bo cały czas cos mi sie przypomina.U nas dla maluszka nie trzeba brać wiele tylko pieluszki, chusteczki i jakieś ubranko na wyjście plus oczywiście rożek albo kocyk ale to już póxniej można przywieźć

raabit czyżbyś szykowała sie do rozdwojenia??

ostatnio była mowa na forum o takich ruchach dzidzi jakby sie trzęsło z zimna czy może któraś z Was pytała lekarza co to?? bo ja tez zauważyłam coś takiego u swojego maleństwa a do lekarza ide dopiero we wtorek...

kurcze dziewczyny tez bym sie napiła kawki ale od listopada jej nie piję więc nie wiem jak moje dzidzi zareaguje i chyba sie powstrzymam ale za to kakao mniam mniam

Naur dobrze że wszystko sie wyjaśniło z Twoimi bólami oby teraz juz wszystko było ok

a mój brzuszek dzisiaj podskakuje że hoho i cały czas stara sie "siedzieć" nad pępkiem bo czuję taką "górkę" pod mostkiem hihi

pozdrawiam

reklama
Sylwia racja:tak: dzis pierwszy dzien sierpnia, ciekawe ktora bedzie pierwsza mama w sierpniu:blink:

Mongea jak to dobrze ze przypomnialas o wodzie mineralnej!!!!!! Zapomnialabym na bank gdybys o tym nie napisala, a to naprawde wazne.

Mrozik odpoczywaj spioszku, hihi

Kira to faktycznie moze u ciebie juz cos sie zaczyna???ale fajnie

Rabit a u ciebie???te skorcze.....hm....moze tez juz cos...

Odnosnie torby to u mnie calkiem inaczej, klinika daje, te wklady, pampersy chusteczki do pupy i kosmeytyki, takze spakowalam moja mala walize tylko.

Do góry