reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Już jestem . Ktg wzorowo:-) Pani dr powiedziała, że brzuszek się lekko stawia ( ja tego nie czuje). Szyjka krótsza o 2 mm ( od czwartku). Ma teraz 3cm i jest zamknięta.Jak dojdzie do 2, 5 cm do bezwzględnie do szpitala. Mam nadmiar wód, więc jest ryzyko przedwczesnego pękniecia pęcherz płodowego......
A z tą moją chorobą jest tak: moi oboje rodzice są jej nosicielami. Zdarza się ona bbb rzadko a oni tak się dobrali i padło na mnie:-(Natomiast moja młodsza siostra nie jest nawet nosicielem. Majka na 100% nie będzie chora. Mąż nie jest nosicielem. W wieku 5 lat zbadamy Majkę( tak kazali lekarze) i jak coś będzie nie tak, to będę czuwać nad tym ,żeby zbadać jej przyszłego męża
Tak czy inaczej pewnie w nastepnym tygodniu pakuje walizy i do szpitala
A z tą moją chorobą jest tak: moi oboje rodzice są jej nosicielami. Zdarza się ona bbb rzadko a oni tak się dobrali i padło na mnie:-(Natomiast moja młodsza siostra nie jest nawet nosicielem. Majka na 100% nie będzie chora. Mąż nie jest nosicielem. W wieku 5 lat zbadamy Majkę( tak kazali lekarze) i jak coś będzie nie tak, to będę czuwać nad tym ,żeby zbadać jej przyszłego męża
Tak czy inaczej pewnie w nastepnym tygodniu pakuje walizy i do szpitala
Olu tak jakoś wyszło. FAjnie było jak jeszcze nie mąż, ale już chłopak chciał mi zaimponowac i umilic troche wieczór. Zagrał pamiętam kawałek romansu d'amour , a ja mu dograłam drugą częśc tego. Miał oczy jak pięc złotych, bo wtedy pojęcia nie miał , że ja też gram a ja mocno się z tym kryłam. On tak bardzo się starał , nie chciałam mu robic przykrości, ale w pewnym momencie stwierdziłam , że nie ma się co dłużej kryc, bo chciał mnie uczyc. Nie bardzo umiem udawac na dłuższą metę, to by było nie w porządku wobec niego. I tak już później się potoczyło. Mamy paru znajomych którzy też grają i czasami coś tam razem stworzymy, ostatnio mniej , ze względu na Weronikę , ale i to jest do nadrobienia. Miłe są takie wieczory , naprawdę, polecam każdemu kto coś takiego lubi.
Ola wcale nie wyszłas na żarłoka! ja ostatnio mam jazde na słodycze chociaż całe życie za nimi nie przepadałam.
Sylwia najważniejsze ze czujesz sie już lepiej i wszystko idzie ku lepszemu
Magda fajnie mieć taką muzykalną rodzinke zazdroszcze
Sylwia najważniejsze ze czujesz sie już lepiej i wszystko idzie ku lepszemu
Magda fajnie mieć taką muzykalną rodzinke zazdroszcze
Gosia***
Fanka BB :)
Czarnula po badaniu może być taki brązowy śluz:-) dobrze że się tobą tam porządnie zajęlitylko zazdrościć takiej opieki hihi szkoda że Naur nie ma u siebie takich lekarzy bo to co opisuje to jakiś koszmarjak można tak pacjenta traktować???
Naur jakoś się trzymamcały dzień miałam bóle brzucha, biegunkę(znów)a póżnym popołudniem znów skurcze się nasiliłykilka minut temu miałam taki silny że zwijałam się z bólu niewiem nawet czy są regularne muszę chyba zacząć czas mierzyćaha a sikać to już nie chodzę co 5 minut tylko prawie wcale toalety nie opuszczam
Dziewczyny-tak na wszelki wypadek-kiedy się jedzie do szpitala znaczy jak często mają być skurcze(u wieloródek oczywiście...)
Idę się położyć zajrzę troszkę później
Miłego wieczoru i jak najmniej bólu;-):-)
Naur jakoś się trzymamcały dzień miałam bóle brzucha, biegunkę(znów)a póżnym popołudniem znów skurcze się nasiliłykilka minut temu miałam taki silny że zwijałam się z bólu niewiem nawet czy są regularne muszę chyba zacząć czas mierzyćaha a sikać to już nie chodzę co 5 minut tylko prawie wcale toalety nie opuszczam
Dziewczyny-tak na wszelki wypadek-kiedy się jedzie do szpitala znaczy jak często mają być skurcze(u wieloródek oczywiście...)
Idę się położyć zajrzę troszkę później
Miłego wieczoru i jak najmniej bólu;-):-)
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Jejku teraz sama zaczęłam się bac
Ja mam nadzieje że to nic grożnego ... oby ....bo moja Oleńka za 11 dni juz pojawi sie na świecie i mam nadzieje że bedzie zdrowa, choć czasami mam czarne myśli bo już kiedyś wspomniałam o tym że brałam dużo antybiotyków .... boje sie konsekwencji tego leczenia :-(
Ja mam nadzieje że to nic grożnego ... oby ....bo moja Oleńka za 11 dni juz pojawi sie na świecie i mam nadzieje że bedzie zdrowa, choć czasami mam czarne myśli bo już kiedyś wspomniałam o tym że brałam dużo antybiotyków .... boje sie konsekwencji tego leczenia :-(
reklama
Acha i dziewczyny tu wczoaj pisały jak liczyc odległości między skurczami, mnie liczono od początku pierwszego do początku drugiego. Czyli łapie cię skurcz notujesz czas, puszcza, łapie nastepny notujesz czas. Odległośc między tymi dwoma czasami daje odstęp który okresla co ile są skurcze.
Podziel się: