reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Gosia chyba tak samo jak u pierwiastek:confused:tak nam mówili w szkole rodzenia-tylko ze wy macie szybciej czeste,wiec moze jechac jak sa co 5 min:confused:
Sylwia to dobrze ze wszystko w porzadku,czyli niedługo moze tez sie rozdwoisz:-p

reklama
Magda dobrze napisałaś :tak: u mnie w szkole rodzenia tak samo tłumnaczyli jak odliczać czas między skurczami :tak:

Czarnula zazdroszcze takiego królewskiego traktowania w szpiatalu :tak: u nas w Polsce może nasze dzieci tego doczekają :-p

Hej dziewczyny ! :-)

Jestem siostrą Elis18 . Elis została w szpitalu na obserwacjii :no:.
KTG wykazało skurcze reguralne co 3 minuty:shocked2:. Zostanie tam parę dni , może coś się zacznie , chodź jest strasznie przerażona widokiem porodówki.
No cóż pozostaje nam tylko czekać kiedy się dziecko zdecyduje i Elis się rozdwoi ;)
Może niedługo kolejna sierpniówka zostanie szczęśliwą mamą. Elis więcej napisze jak wróci (może już z maleństwem) lub przekaże coś przezemnie .

Życzę Wam spokojnej i przespanej nosy , a także w imieniu Elis pozdrawiam.

Magda ciekawa ta wasza historia, ale co ty sie tak ukrywalas z tym graniem:confused:, przeciez to cos czym powinnas sie chwalic:tak:, brawo, ja nie umiem, gram troche na pianinie, chodzilam do szkoly jak bylam mlodsza, a teraz jak maly bedzie wiekszy to chcialbym sie nauczyc grac na saksofonie, zawsze o tym myslalam.

Raabit
jak to nie , zarlok i juz, nie bede sie oszukiwac.:dry:, juz dzisiaj waly na lopatkach cala garscia zlapalam, wylewa sie to tu to tam a tu jeszcze takie napady z tym jedzeniem.:sad::sad:

Sylwia
czyli wszystko w porzadeczku, swietnie;-)

Gosia ty to juz pewnie niedlugo utulisz swoja kruszynke.

Edyta twoja corcia bedzie miala na imie Ola??:cool2::cool2:Milo, hehe

Ide juz bo sie C. drze, o 21:00 mielismy termin na seans filmowy.....troche po terminie:zawstydzona/y:, no to pa kobietki.

Elis trzymaj sie! jak to dobrze, ze jednak pojechała do tego szpitala! tam przynajmniej jest pod okiem fachowców :tak:

POZDROWIENIA DLA ELIS I PROSIMY O INFORMACJE NA BIEŻĄCO!!!

Tak Olu moja córeczka bedzie twoją imienniczką. Miała być Oliwia ale mój synuś sie uprał że chce Olę bo jakis tam kolega z przedszkola ma siostrzyczke Ole i on też musi mieć hihi:) Ja już się przyzwyczaiłam i tak zostanie :-)

reklama
Trzymaj się cieplutko Elis i przesyłaj info na bierząco. Trzymam kciuki, za twoje rozpakowanie.

Ola ja mu po prostu nie chciałam odbierac radości z tego co dla mnie chciał robic, stąd tak a nie inaczej. On jest taki , że bardzo się przejmuje , czy ktoś się nie skrzywi, czy nie wyśmieje itd. No przynajmniej kiedyś był taki mało pewny siebie, a jeśli chodziło o kontakty między nami, to widziałam , że bardzo mu zależało na tym , żeby zrobic dobre wrażenie.

Do góry