reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ja też myśle, ze może organizm nie daje rady strwaić tego wszystkiego co jesz? :tak: ja też ostatnio mam większy apetyt i moze dlatego brzuch mnie boli?

reklama
Ola ja juz od długiego czasu czuje takie ruchy tez sie zastanawiałam czy to normalne ja to odczuwam tez jako takie drgawki albo mozna to porównac do ptaszka ktory otrzepuje mokre skrzydełka:-) Moja mała bardzo często to ma niewiem co to oznacza ale jak sobie przypominam to moj synus w okresie noworodkowym miał też takie dziwne odruchy podczas snu może to własnie jest to samo.

To z tą pępowiną to oboje z mężem wymyśliliśmy jak z Weroniką w ciąży byłam bo też tak robiła ( tzn czasami takie dziwne wstrząsy miałam), a na gitarze oboje z mężem gramy od ładnych nastu lat, więc dlatego nam się tak nasunęło.

Ola wyniki masz dobrze, czujesz sie dobrze i to jest najważniejsze :tak:

Naur szkoda ze twój wujek jest w Bydgoszczy! :-( chociaż do Bydgoszczy od nas wcale nie jest tak daleko w ostateczności :tak: a z drugiej strony brak słów na tych lekarzy naprawde! no i masz przecież znajomości w wojewódzkim wiec czemu nie chcesz skorzystać z tego? :confused::szok:

Wiem że to napewno nie są ruchy jelit czy czegos innego to napewno ruchy maleństwa :-) Ja nie mam az tak duzo wód płodowych wiec czuje te drgawki bardzo mocno.

Rany Raabit teraz wyszlam naprawde na potwora, grubasa i tlustego obzarciucha:szok::szok:, okropne.

Edyta
no to mnie pocieszylas, czyli raczej nic powaznego, tak czy siak pogadam z lekarzem tego 6...:crazy:

Ooo Magda, super, czyli kolejna muzykalna rodzinka.
Moi faceci jak sie spotkaja to swietne show potrafia zrobic, brat mojego Carlo gra super na fortepianie, moj brat na hiszpanskiej gitarze a moj Carlo na klasycznej.

Ola mnie z tym trzepotaniem to akurat straszyli na szkole rodzenia, że jak sie coś takiego dzieje to pędem do lekarza. Ja nie wiem o co dokładnie chodzi, cZasami tez tak miałam i w końcu poszłam do szpitala, zrobili ktg i wypóścili. Położna tłumaczyła że często jest tak że jak coś dziecku nie pasuje to maleństwo chcwe się "uwolnić". Ale jak piszesz u ciebie jest to regularne to wątpie czy to to.

reklama
Nie dokończyłam i wysłałam. Myślę że jeśli cię to martwi to możesz wcześniej odwiedzić lekarza, ale jeśli tyle dziewczy ma takie coś lub też miąło z pierwszymi dzieciaczkami, to może nie ma powodu do obaw

Do góry