reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ja tez mam takie napady na przemian z brakiem apetytu:-D
Naur na niezłych patafianów trafiasz:no:nasza służba zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ciągle cos nie tak i non stop Cie zbywają.Biedaku,kiedy ty w koncu bedziesz miec spokój:no:
Czarnula-tobą to sie przynajmniej porządnie zajęli,dobrze ze wszystko ok:tak:ty to chyba niedługo sie rozdwoisz:-D

reklama
Naur bardzo bym juz chciala jak kazda z nas zreszta:tak:, w d.... mam moj strach, jak malego zobacze to pewna jestem ze zwariuje ze szczescia, juz teraz mi sie ryczec czasami chce jak sobie o nim pomysle :happy:
A ta lekarka:shocked2:.....napisz jeszcze cos o niej, podaj adres i nazwisko, reklame jej zrobimy:wściekła/y::-D;-), pracowalam kiedys w gazecie, badz pewna ze ci ktorzy tam pracuja, napewno sie tym zainteresuja:cool2:KRETYNKA-przepraszam za wyrazenie

Kira
no to dobrze ze ci sie miesza z brakiem apetytu, u mnie to niedlugo cos eksploduje .

No a co ja mam myslec o tych wibracjach?? czy to moze z malym byc cos nie tak??

Ola ty po prostu trawisz to , co jesz i stąd to , w brzuchu masz juz naprawdę bardzo mało miejsca, nie dziw się najpewniej czujesz ruchy robaczkowe jelit. Hehe.

Ruchy jakie?????robaczkowe?? :baffled:, Magda no co ty, myslisz ze to z przezarstwa??
Ja nie chce tragizowac ale to bylo uczucie jakby maly sie trzasl, jak czasami ludzie maja padaczke, i tak odrazu mi ta potworna mysl do glowy przyszla.....

Może na pępowinie sobie grał? ;-) Oczywiście żartuje z tą pępowiną, ale to napewno nie padaczka , nie martw się na zapas. Może małego otrząsnęło po czymś co zjadłaś?? :-D

Sto procent nie czkawka Kira, czkawke inaczej czuje.
No nic, lekarza zapytam, 6.07 mam wizyte, zobaczymy co powie.
Moze Madzia ma racje z tymi robaczkami, czy jak to tam bylo...:oo2:

Ty ale ty moze masz racje, na pepowinie sobie gral:-D:-Dspoko;-)
Jak jego tata na gitarze, talent odziedziczyl.
A tak na serio to poczekam do 6.07.

reklama
Do góry