reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mrozik u mnie na odwrót było-wszelkie oznaki były a brzuch minimalnie opadniety,wczoraj opadl nizej,a objawy jakby ustaly:-Dale zgagi zero:tak:i pare skurczy.Może to jeszcze nie mój czas:confused::-p

reklama
Natalia no coś Ty, jakbym miała to bym chociaż wiedziała o co chodzi. Zaczęlo mnie boleć dopiero po kilku godzinach w szpitalu, jak już rozwarcie postępowało i urodziłam niebawem.

kurcze to ciekawe od czego to zależy..bo mi sie wydawało że przy drugiej ciąży to szybszy poród( tak czytałam)...chodziaż może szybszy to nie znaczy że wczesniej nie bedzie przebojów:dry:

Hihi czyli jak mnie męczy zgagulec, to brzuch dzielnie w górze:-)
Dzisiaj znowu ktg , bo lekarka jedzie na urlop. Muszę zrobić też płytki krwi- w mojej chorobie mam ich zzznnnnnaaaaacznie poniżej normy( mała krzepliwość krwi) żeby chociaz 100 osiągneły. Mam wynik moczu na posiew- nic nie wyrosło. Ufffffff( bałam sie, ze antybiotyk).
NAUR NIE PRZWEJMUJ SIE tymi konowałami. Ja po tej ciąży zupełnie im nie ufam. Jeden oszołom robił mi usg w tamtym tygodniu i 2 tyg. temu. Pyta mnie ile wazyła malutka ostatnio. Mówię, ze nie pamietam ( specjalnie). I wg jego wyliczeń przybrała 60 dkg w ciągu tygodnia. To jest ABSURD:szok:

Hej kobitki

Po pierwsze
GRATULUJE KRUSZYNKI CLAUDI!!!

Naur co za chora lekarke ty tam masz!!!!! Co za kawal @#¼½@.Przeciez ty zwiewaj do innego lekarza , ona jest jakas nienormalna!!! Wogole nie interesuje sie ze ty cierpisz- to nie jest normalne. Ale bym ja ponazywala , ale tu nie moge:wściekła/y:

A wy kobitki o roznych objawach piszecie a u mnie nic, nie bede ciagle pisac bo nie wypada przy waszych cierpieniach, ale spie bez problemow, zero opuchlizny, zero skorczy(raz tylko w urzedzie) zero rozstepow,zero problemoow z sexem, i niczego innego z tych rzeczy.Takie sobie spokojne 9 miesiecy.
Ale zauwarzylam ze kobity te ktore rodzily pierwszy raz mialy tak samo , teraz przy drugim dziecku troche to pogmatwane.

Ola - no to super. Widocznie tamtejszy klimat ci służy ;-). Oby tak do końca zostało i poród był łatwy :tak:
Sylwia - pewnie że z tą waga to troszkę przesada, ale te błędy w pomiarach to już chyba standard :szok::no:. Trzeba dale po swojemu ciągnąć do końca i ich nie słuchać :tak:
Naur - i co nawet ci KTG nie zaproponowała, tak po prostu na oko oceniła sprawę!!!???

reklama
Ale mam obawy odnosnie porodu, bo niemozliwe mi sie wydaje Mrozik zeby tak latwo przeszlo te 9 miesiecy , laski tak tu cierpia to chyba wypadalo by tez cos poczuc, powiem szczerze ze boje sie porodu jak jasna jego mac:szok:

Do góry