reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Gosia to juz miałaś nadzieje pewnie,a tu nic:shocked2:Ja miałam wnocy 2-3 skurcze,też bolesne i promieniowały na uda:no:ale potem cisza:confused:

reklama
Kurcze ja się obawiam ,że nie rozpoznam skurczu, bo nie wiem co to:dry: Może już je mam, tylko o tym nie wiem. Od początku ciąży biorę magnez - może nie będę miała skurczy:confused:

Sylwia ja mam takie jak bóle miesiączkowe tylko duuużo mocniejsze,wcale nie twierdze ze takie beda porodowe.nie wiem-wiem tylko ze sa bolesne i to nic przyjemnego:no:szczegolnie jak promieniuja na plecy,nogi i krocze-masakra:no:

Sylwia ja tez biore magnez i do tego nospe(mam problem z nerka)..i miałam skurcze takie lekkie jak ból miesiaczkowy i tez sporadycznie w nocy:dry:

A pozatym nie wiem czy dobrze rozumuje-musisz miec skurcze-moze lzejsze,ale na pewno beda-jedno jest pewne-partych nie przeoczych:-D

Witam w dzien iście listopadowy, pada, wieje i zimno. :confused2::dry: Moje samopoczucie bez zmian, fizycznie też. No cóż, pozostaje męczyć się dalej i cieszyc, że bobas chociaż ma tam dobrze.
Lekarkę ubije jak tylko będę miała siłę. :wściekła/y:Jej niefrasobliwość doprowadza mnie do rozpaczy. Ja jej mówię o tych skurczach a ona ze śmiechem do mnie, że ale mam przygody i że tak jeszcze może być, skoro rozwarcia nie ma i mam to brać na wstrzymanie!!!!:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::shocked2::shocked2: A na moje pytanie co to właściwie jest stwierdziła, że takie skurcze ale nie porodowe ??? :confused::confused::confused:
Szkoda gadać, dostałam chociaż receptę na infekcję, bo i tak tylko po to tam poszłam. Dzisiaj dzwonie do innego lekarza.

Gosia oj, to albo masz takie ***** jak ja, czego nie polecam, albo jednak urodzisz!
Dawaj znać co sie dzieje!!

Witajcie. Coś tam już napisałam w wątku ze zdjęciami brzuszków. Brzuch po nocce znowu niżej. Skurczy bolesnych nadal brak (mam nadzieję że to dobrze :-)), czasami tylko brzuch sie napina, nawet coraz częściej od wczoraj wieczór. W środę idę na kontrolę, może dotrwam, bo mimo opadniętego brzucholka innych oznak stanowczych brak :cool2::-D

reklama
Do góry