reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Gosia to juz miałaś nadzieje pewnie,a tu nic:shocked2:Ja miałam wnocy 2-3 skurcze,też bolesne i promieniowały na uda:no:ale potem cisza:confused:

reklama
Kurcze ja się obawiam ,że nie rozpoznam skurczu, bo nie wiem co to:dry: Może już je mam, tylko o tym nie wiem. Od początku ciąży biorę magnez - może nie będę miała skurczy:confused:

Sylwia ja mam takie jak bóle miesiączkowe tylko duuużo mocniejsze,wcale nie twierdze ze takie beda porodowe.nie wiem-wiem tylko ze sa bolesne i to nic przyjemnego:no:szczegolnie jak promieniuja na plecy,nogi i krocze-masakra:no:

Sylwia ja tez biore magnez i do tego nospe(mam problem z nerka)..i miałam skurcze takie lekkie jak ból miesiaczkowy i tez sporadycznie w nocy:dry:

A pozatym nie wiem czy dobrze rozumuje-musisz miec skurcze-moze lzejsze,ale na pewno beda-jedno jest pewne-partych nie przeoczych:-D

Witam w dzien iście listopadowy, pada, wieje i zimno. :confused2::dry: Moje samopoczucie bez zmian, fizycznie też. No cóż, pozostaje męczyć się dalej i cieszyc, że bobas chociaż ma tam dobrze.
Lekarkę ubije jak tylko będę miała siłę. :wściekła/y:Jej niefrasobliwość doprowadza mnie do rozpaczy. Ja jej mówię o tych skurczach a ona ze śmiechem do mnie, że ale mam przygody i że tak jeszcze może być, skoro rozwarcia nie ma i mam to brać na wstrzymanie!!!!:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::shocked2::shocked2: A na moje pytanie co to właściwie jest stwierdziła, że takie skurcze ale nie porodowe ??? :confused::confused::confused:
Szkoda gadać, dostałam chociaż receptę na infekcję, bo i tak tylko po to tam poszłam. Dzisiaj dzwonie do innego lekarza.

Gosia oj, to albo masz takie ***** jak ja, czego nie polecam, albo jednak urodzisz!
Dawaj znać co sie dzieje!!

Witajcie. Coś tam już napisałam w wątku ze zdjęciami brzuszków. Brzuch po nocce znowu niżej. Skurczy bolesnych nadal brak (mam nadzieję że to dobrze :-)), czasami tylko brzuch sie napina, nawet coraz częściej od wczoraj wieczór. W środę idę na kontrolę, może dotrwam, bo mimo opadniętego brzucholka innych oznak stanowczych brak :cool2::-D

reklama
Do góry