reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Nie nic nie zazywalam, nic a nic :)Mnie dzis boli brzuch, tak jak przy @... Pobolewa sobie od jakiegos czasu ale lekko, a dzis mocniej... Mam przy sobie no-spe na wszelki wypadek (dzis 12 godz w pracy...)Fajnie, ze bedziemy sobie razem przez to przechodzic :D

Po pierwsze - gratuluję Sierpnióweczki i życzę spokojnej ciąży.

Lidka jasne że powinnaś iść do lekarza, ale może Cię trochę uspokoję - mnie w ciąży non stop, do 6 miesiąca bolał brzuch tak jakbym miała za moment dostać @, więc głowa do góry, będzie dobrze. A do lekarz idź się uspokoić.

reklama
Witam dziewczyny ja jestem lipcóweczka 2007, chciałam wam pogratulować i życzyć bezproblemowych, spokojnych 9-ciu miesięcy!

POZDRAWIAM!!!:laugh2:

Witam :-)

Dzisiaj miałam chwile zgrozy:baffled:. Wczoraj zmieniły mi się upałwy z koloru mlecznego na ciemno żółty. Zadzwoniłam dzisiaj do swojego gina, a on kazał mi przyjść natychmiast do niego na oddział do szpitala. Zrobił usg i powiedział, że jeszcze zawcześnie cokolwiek wyrokować. Kazał przyjść za tydzień na kontrole, a dzisiaj dostałam zastrzyk na podtrzymanie.Okropnie się martwie, bo przecież dopiero co straciłam pierwszą ciąże.

Magda25 dziękuję za rzyczenia i rade. Sobota zblirza sięwielkimi krokami:-). Przygotowanie sa zapięte prawie na ostatni guzik;-). Mam nadzieję, że będzie to wspaniały dzień i że z fasolką też będzie wszystko ok. Wkońcu dostałam moją fasolkę od mikołaja;-).

Naur witaj !

Lidka ja też Ci radze wizyte u lekarza. Lepiej to skontrolować. Napewno będzie wszystko ok, ale strzeżonego ..... ;-)

Witam ledwo dzisiaj wstałam,masakra. Pobudka o piatej rano, bo moje dziecko sie wyspało. Szok. Rzadko nam sie o tej godzinie budzi z reguły śpi do ósmej. Ale nie o tym miałam napisać. Dzisiaj USG nie mogę się doczekać. Najpierw tylko z Weroniką na szczepienie na 15 , a potem do szpitala zobaczyć maleństwo.

Witam dziewczynki! Magda to podgladanie jest zawsze takie fajne, zazdroszcze, u mnie to jeszcze troche. Aaa..dziewczyny jak to jest ze ja jestem w jakims 3.tyg a niektóre z Was juz w 6. a ja mam termin na polowe sierpnia? Hmm..cos mi sie nie zgadza...

Monik no trzymaj sie tam dzielnie! To napewno nic groznego :tak:

A liczysz tygodnie od pierwszego dnia okresu czy od dnia zapłodnienia?? bo ja liczę od pierwszego dnia cyklu. I dlatego tak , dodaj dwa tygodnie i ci wyjdzie.

reklama
widzę,że jest was tu coraz więcej;-) ;-)
gratuluję wszystkim sierpniówkom 2007
i oczywiściwe zapraszamy do nas - mamuś sierpniowych 2006:-):-)

Do góry