reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
lidko, olgromne gratulacje i tutaj!! rośnijcie zdrowo i do przodu
sami
Fanka BB :)
WIELKIE GRATULACJE WSZYSTKIM SIERPNIÓWECZKOM 2007 OD KWIETNIÓWECZKI 2007 :-) :-) :-) :-)
Życze wam spokojnych, radosznych 9 miesięcy!!!!
Ciesze się, że już sie pojawiłyście - sierpień to cudowny miesiąc - ja 8 sierpnia dowiedziałam się, że będe mamusią a teraz z niecierpliwością czekam na mojego synusia
Życze wam spokojnych, radosznych 9 miesięcy!!!!
Ciesze się, że już sie pojawiłyście - sierpień to cudowny miesiąc - ja 8 sierpnia dowiedziałam się, że będe mamusią a teraz z niecierpliwością czekam na mojego synusia
Gratulacje od kwietnióweczki dla sierpnióweczki
Jak ten czas płynie, niedawno okazało się, że jestem w ciąży a tu juz szósty miesiąc się zaczął
Pozdrawiam i życzę jak najmniej dolegliwości i jak najwięcej spokoju i dobrego humoru:-)
Jak ten czas płynie, niedawno okazało się, że jestem w ciąży a tu juz szósty miesiąc się zaczął
Pozdrawiam i życzę jak najmniej dolegliwości i jak najwięcej spokoju i dobrego humoru:-)
Czym Cię przestraszyła? Pewnie, że w większości przypadków tak jest chyba , że w ostatnim czasie zarzywałaś jakieś hormony to wtedy może mieć to wpływ na wynik testu. Ale głowa do góry nic się nie bój rzadko kiedy cykl trwa ponad 40 dni chyba , ze masz cykl 2 miesięczny. Ale to inna bajka.
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Cześć wszystkim sierpnióweczkom :-)
Chętnie się dołącze do Was i mam nadzieje, że będziemy mieć wspaniały sierpień 2007 .
Ja miałam już pierwsze badanie i mój dr powiedział, że pierwsze usg zrobi w 13tc. Na dzień dzisiejszy mam okropne mdłości poranne i dzisiaj w pracy zaliczyłam pierwszego pawika:-baffled:
Termin z kalkulatorów jest na 5 sierpnia, zobaczymy jak wyjdzie na usg.
Dziewczynki powiedzcie, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na te nudności?
Chętnie się dołącze do Was i mam nadzieje, że będziemy mieć wspaniały sierpień 2007 .
Ja miałam już pierwsze badanie i mój dr powiedział, że pierwsze usg zrobi w 13tc. Na dzień dzisiejszy mam okropne mdłości poranne i dzisiaj w pracy zaliczyłam pierwszego pawika:-baffled:
Termin z kalkulatorów jest na 5 sierpnia, zobaczymy jak wyjdzie na usg.
Dziewczynki powiedzcie, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na te nudności?
Podziel się: