reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie ujawnione i nieujawnione mamy sierpniowe 2007. Sirpień jest mi bliski bo moja fasolka poczęła się właśnie w sierpniu.

Spokojnych 9 misięcy życzę.

mama kwietniowa 2007.

WIELKIE GRATULACJE WSZYSTKIM SIERPNIÓWECZKOM 2007 OD KWIETNIÓWECZKI 2007 :-) :-) :-) :-)
Życze wam spokojnych, radosznych 9 miesięcy!!!!
Ciesze się, że już sie pojawiłyście - sierpień to cudowny miesiąc - ja 8 sierpnia dowiedziałam się, że będe mamusią a teraz z niecierpliwością czekam na mojego synusia:-D :-D :-D

Gratulacje od kwietnióweczki dla sierpnióweczki:)
Jak ten czas płynie, niedawno okazało się, że jestem w ciąży a tu juz szósty miesiąc się zaczął:tak:
Pozdrawiam i życzę jak najmniej dolegliwości i jak najwięcej spokoju i dobrego humoru:-)

Cześć Lidka zapraszam Cię na pogaduchy do wątku sierpień 2007 tam jak do tej pory odbywa sie wiekszośc rozmów. Fajnie , że nie jestem juz sama tylko są nas trzy.

no hej! :-)

ale mnie jedna z was przestraszyla.... Mam nadzieje ze moje 2 kreseczki oznaczaja ciaze....

Jutro dzwonie do ginekologa zeby sie umowic jeszcze jakos przed swietami :-)

Czym Cię przestraszyła? Pewnie, że w większości przypadków tak jest chyba , że w ostatnim czasie zarzywałaś jakieś hormony to wtedy może mieć to wpływ na wynik testu. Ale głowa do góry nic się nie bój rzadko kiedy cykl trwa ponad 40 dni chyba , ze masz cykl 2 miesięczny. Ale to inna bajka.

reklama
Cześć wszystkim sierpnióweczkom :-)

Chętnie się dołącze do Was i mam nadzieje, że będziemy mieć wspaniały sierpień 2007 :-D.
Ja miałam już pierwsze badanie i mój dr powiedział, że pierwsze usg zrobi w 13tc. Na dzień dzisiejszy mam okropne mdłości poranne i dzisiaj w pracy zaliczyłam pierwszego pawika:-:)baffled::oo2:
Termin z kalkulatorów jest na 5 sierpnia, zobaczymy jak wyjdzie na usg:confused::laugh2:.

Dziewczynki powiedzcie, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na te nudności?

Do góry