reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

GRATULUJE SIERPNIÓWECZKOM 2007.
JAK SZYBKO TO MINĘŁO. Dwunastego sierpnia 2005 przyszła na świat moja Gabryśka ....... a przecież to było tak niedawno............. Trzymajcie się zdrowo przez całe 9 miesięcy....... Oby lipiec nie był gorący...... póltora roku temu był upalny i ja słonica - wówczas strasznie go znosiłam.
Pozdrawiam

reklama
GRATULACJE OD SIERPNIóWKI TEGOROCZNEJ 2006 , MóJ SYNEK URODZIł SIę 27 SIERPNIA , OBY PRZYSZłE LATO A SZCZEGóLNIE LIPIEC NIE DAł SIę WAM WE ZNAKI JAK TEGOROCZNY , BYłO STRASZNIE UPALNIE A BRZUSZEK JUż BYł OGROMNY :szok:POWODZENIA:-)

Czym Cię przestraszyła? Pewnie, że w większości przypadków tak jest chyba , że w ostatnim czasie zarzywałaś jakieś hormony to wtedy może mieć to wpływ na wynik testu. Ale głowa do góry nic się nie bój rzadko kiedy cykl trwa ponad 40 dni chyba , ze masz cykl 2 miesięczny. Ale to inna bajka.

Nie nic nie zazywalam, nic a nic :)Mnie dzis boli brzuch, tak jak przy @... Pobolewa sobie od jakiegos czasu ale lekko, a dzis mocniej... Mam przy sobie no-spe na wszelki wypadek (dzis 12 godz w pracy...)Fajnie, ze bedziemy sobie razem przez to przechodzic :D

Gratulacje dla wszystkich Sierpniówek 2007! Mam sentyment do tego miesiąca bo sama jestem z sierpnia. :-D Mam nadzieję, że wszystkie ciąże będą spokojne i bezstresowe. Trzymajcie się ciepło i w komplecie do samego końca. Pozdrawiamy! Ola i Olo!

Monik75 witaj. Na mdłości rano mnie najlepiej pomagało zjedzenie czegoś zanim wstałam, dlatego w pierwszej ciąży jak i w obecnej zawsze mam pod ręką jakieś jabłko, ogórka , lub kawałek czekolady. Jest nam niedobrze ponieważ spada nam glukoza we krwi , ja ja uzupełniałam zanim wstałam i było ok.

Lidka ty z tym bólem brzucha to lepiej zgłos się do lekarza, niech on oceni czy nie trzeba czegoś innego niz no-spa. Ból brzucha taki jak na okres może sie żle skończyc ale nie chce cie straszyć , najlepiej jak lekarz w tej kwestii się wypowie.

nie jest jakis super mocny... a podobno tam sie przeciez wszsytko rozciaga to ma prawo pobolewac. Plamienia (odpukac) nie ma, a na wizyte u gina i tak musze czekac :(Chcialam sie zapisac juz dzis, ale nikt nie odbiera tel... Moze w internecie sa podane jakies niekatulane dyzury...

reklama
Witam! Prawie napewno, hihi, jestem sierpniowa mamuska, ale dopiero wizyta u gina to potwierdzi w 100% wiec narazie nic nie obiecuje..

Do góry