reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja tez juz po kawce;-) rano strzelilismy sobie z mezusiem po sniadanku:tak: a teraz wcinam przepyszne lody Jubileuszowe z Zielonej Budki, polecam na prawde rewelka.Ja jem orzechowe.

Elis a w którym tyg jestes ze juz tak szelejesz z masazami itp.?? Ja kazałam męzowi przywieźc z domu liście malin i jak je zasusze to mam zamiar zrobic sobie te herbatke:tak: teraz juz na pewno nie zaszkodzi a moze cos przyspieszy???

reklama
Właśnie Elis, Ty nie spieszysz się aby zanadto?? Masz jeszcze kupę czasu, a takich metod to ani ja ani większość z nas jeszcze nie przedsięwzięła.
Spokojnie dziewczyno czekaj, bo po co wyganiać bobasa skoro chce tak posiedzieć??

Kurde to ja źle liczyłam odległości między skurczami, bo liczyłam od końca pierwszego do początku drugiego:szok::dry:

Dzieki Naur za wyprowadzenie mnie z błędu

Janbor-napisałas dokładnie tak samo jak Naur:eek:gdzie tu błąd:confused::-)
Elis ja na Twim miejscu bym poczekała,tak jak radzą dziewczyny,przecież to 36 tydz,masz czas:tak:po co dzidzie poganiac?

:dry::szok:Cóz slepemu po oczach...heh...:sorry2:Przepraszam.A swoją drogą na zdrowy rozum ja bym też liczyła od końca pierwszego do początku drugiego-jako odległość miedzy skurczami a czas trwania to wiadomo:tak:

Ale ja sama tak sobie wymyśliłam, bo w takim razie to ja ostatnio miałam co 2 minuty!! :szok::szok: I dlatego stwierdziłam, że pewnie to trzeba brać odległość maksymalną, bo jak nie to masakra!
Zapytam jutro konowała-lekarkę, bo się wybieram.:-p

reklama
To jak to w końcu jest z tym liczeniem? ja bym liczyła od początku pierwszego do poczatku drugiego :szok: ale teraz to mam już mętlik w głowie :-:)shocked2:

Do góry