reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
A ja taką ciekawostkę napiszę...znalazłam na jakimś forum jak dziewczyna pisze że chcąc wywołać poród skakała na skakance:szok::-D jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie na skakance:no::-D:laugh2:;-)jeszcze bym sobie zęby o brzuch wybiła hihihi:-)

Na skakance:szok:ja nawet mam problem podniesc noge zeby wsadzic ja w nogawke-tak mnie ciągnie wszystko,na skakance bym sie zabiła:-D

Skakanka? :szok: o matko ja ledwo sie ubieram i do wanny wchodze a co dopiero podskoki! :-D biedne to maleństwo, które musiało to znosić :szok:

dziewczeta a poza skakanka(?)-sa jakies sposoby na naturalne wywolanie porodu? curry, sperma..:) musze wyprobowac wszystkiego, bo noce sa tak meczace, ze mam szczerze dosc..

Peplina poczytaj na wczesnijszych stronach...tam dziewczyny pisały...juz wiecej dodac sie chyba nie da;-)(wieszanie firanek, schody itp.):-)
pozdrawiam

reklama
Peplina dyskusja na ten temat była wczoraj wieczorem to sobie poczytaj :tak: generalnie winko, gorąca kąpiel i seks :-):-D;-)

Do góry