reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur dziekuje za odpowiedź :tak: to na razie pozostane przy tej herbacie ułatwiającej trawienie :tak: a jak często ją piłaś? ile szklanek w ciągu dnia? żeby tez nie przesadzić z tą ilością :-(

reklama
Syska powodzenia :tak: jakby co to pytaj bo troche nas tu jest i kazda napisze co wie i może takie rady sie przydadzą :tak:

Ach zapomniałam w tym wszystkim pogratulować Sysce jestem pełna podziwu, że tak smigasz po cesarce, bo ja to sie nasłuchałam, że przez miesiąc to jest masakra ale jak widac to zależy od kobiety od organizmu:-) Oczywiście z niecierpliwościa czekam na relacje z porodu i fotki malutkiej:-)

Naur:-) cieszę sie, że dolegliwości troche przeszły więc korzystaj z okazji;-) i zaszalej z męzusiem bo kto wie czy to rzeczywiście nie cisza przed burzą:-)

Jak mowa o herbatkach to ja dzisiaj kupiłam hipp ułatwiajaco trawienie, Hipp dla matek karmiacych i bobo vita z kopru włoskiego w razie kolek bo niestety z hippa nie było:-(

Janbor ja juz własnie dzisiaj pisałam że nigdzie nie ma herbatki hipp z kopru włoskiego :szok: podobno nie ma jej w hurtowniach nie wiem czemu? :-( wiec kupiłam tylko tą ułatwiającą trawienie. Jakoś nie mogłam sie zdecydować na bobo vita z kopru włoskiego. Ale faktycznie moze jeszcze taką dla matek karmiących kupić? :confused:

Raabit ja sie nie mogłam zdecydowac ale w koncu wziełam ta firma tez jest dozyc dobra wiec mozna spróbowac zreszta to ja ja bede piła a koper to koper mysle ze działanie ma podobne:-) A z ta dla karmiących to kupułam bi mi sie wydawało, że kiedys ktioras z dziewczyn pisla, ze takie herbatki są dobre:-):-) zobaczymy jak to bedzie w sumie sa tam sam eziólka wiec zaszkodzic raczej nie powinna:-)

Naur tak sobie nieraz coś tam czytam :-pjakieś forum...i coraz bardziej się przekonuję że głupota ludzka nie zna granic hihihihi :-D:-D:-D ale nie żebym się tym przejmowała czy coś...:no::no::no:tak sobie nieraz zaglądam dla rozrywki:tak::-Djednak są dziewczyny zdesperowane bardziej niżmy :laugh2::laugh2::laugh2:

Acha ...a jutro chyba ta pełnia???:-D:-D:-Dciekawe kto się załapie hihihi:laugh2::laugh2::laugh2:

Janbor to ja też chyba kupie tą bobovita :tak: no i sama będe piła te herbatki bo mam nadzieje karmić malucha piersią a wtedy nie trzeba dopajać niczym innym. Zresztą to co ja wypije to on sobie wyciągnie z moim mlekiem :tak:

Gosia nawet wole nie mysleć co dziewczyny są w stanie zrobić :szok: dla mnie to już nie desperacja tylko głupota :shocked2:

Gosia ja tez czasami zagladam na inne fora i sie za głowe łapie, co niektóre dziewczyny potrafia wymysleć.Chca być mądrzejsze niz natura a szkodzą nie tylko sobie ale przede wszystkim dziecku i to dlaczego??? bo im sie juz nie chce byc w ciązy:szok::confused::no: Jak dla mnie to delikatna paranoja, niedługo dojdzie do tego co sie dzieje w stanach, że znane gwiazdki na zyczenie robia sobie cesarke w 6/7 miesiącu, żeby za bardzo nie przytyc i nie stracic figury:szok: to jest dopiero debilizm

reklama
JAMBOR u mnie było identycznie przez całą ciąże:-)
Natalia są inne pieszczoty, ale ja mam ochotkę.........hmmmmmm poczuć coś grubego w sobie:zawstydzona/y:

Do góry