reklama
Uch, jakei ranne ptaszki Ja wstałam dzisiaj o 9.30, bo Julki nie ma. A spałam jak zabita, tak się wczoraj zmordowałam tym stresem, szpitalem..itp. Przynajmniej się dobrze wyspałam!! :-)
Sylwia wszystkiego najlepszego!! Zdrowia, ślicznej, zdrowej córeczki i samych radości!!
Gosia no to widzę, że się obie męczymy, ja chociaż noc przespałam dobrze, ale skurcze nadal mam, można zegarki nastawiać, co 8 minut!
I krok mnie cały nadal boli. Dobrze, że chociaż dzidzia zdrowa i silna!
Claudi "naur ty to sie na prawde nameczysz.biedactwo.a nie mysleli o tym zeby robic w razie czego masaz szyjki,bo wtedy podobno szybciej robi sie rozwarcie,choc w sumie to ty i tak chcialabys jeszcze tydzien zaczekac"
Bo przez ten burdel z terminami, oni tam uznali, że dzisiaj dopiero 37tc. się zaczyna (wg pierwszego usg) i dlatego jeszcze nie spieszno. A że wg Om to 38 albo nawet 39. (zależy jak liczyć) to ich nie rusza
Dlatego muszę poczekać jeszcze tydzień z działaniami, dla spokoju sumienia i lekarzy.
Dzisija mam na 17,00 wizytę to wypytam babsko o wszystko.
Sylwia wszystkiego najlepszego!! Zdrowia, ślicznej, zdrowej córeczki i samych radości!!
Gosia no to widzę, że się obie męczymy, ja chociaż noc przespałam dobrze, ale skurcze nadal mam, można zegarki nastawiać, co 8 minut!
I krok mnie cały nadal boli. Dobrze, że chociaż dzidzia zdrowa i silna!
Claudi "naur ty to sie na prawde nameczysz.biedactwo.a nie mysleli o tym zeby robic w razie czego masaz szyjki,bo wtedy podobno szybciej robi sie rozwarcie,choc w sumie to ty i tak chcialabys jeszcze tydzien zaczekac"
Bo przez ten burdel z terminami, oni tam uznali, że dzisiaj dopiero 37tc. się zaczyna (wg pierwszego usg) i dlatego jeszcze nie spieszno. A że wg Om to 38 albo nawet 39. (zależy jak liczyć) to ich nie rusza
Dlatego muszę poczekać jeszcze tydzień z działaniami, dla spokoju sumienia i lekarzy.
Dzisija mam na 17,00 wizytę to wypytam babsko o wszystko.
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Naur to wspólczuje złego samopoczucie.Ja juz tez sie niewypowiadam na temat terminu bo co usg to mam inny termin wiec sama juz niewiem.Dobrze ze sobie pospałas.:-)
Ja mam pytanie co oznacza bol brzucha jak na okres bo tak cosmnie dzis boli brzucholek?
Ja mam pytanie co oznacza bol brzucha jak na okres bo tak cosmnie dzis boli brzucholek?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK DLA CIEBIE I DZIDZIUSIA, DUŻO ZDRÓWKA I LEKKIEGO PORODU:-)
Ta drugą dziewczynka o ile sie nie myle była Czarnula, więc i jej WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ŁĄCZNIE Z SZYBKIM PORODEM I ZDROWYM MALUSZKIEM
Natalka25, Raabit ziekuje Wam za zyczenia:-) tez sie ciesze, że juz sie z męzulkiem pogodziłam i dzisiaj mam juz dobry nastrój bo wczoraj odwiedziło mnie niespodziewanie kilka osób z pracy i zfrobiła sie mała imprezka:-) Było bardzo fajnie
Natalka jak to nie dasz rady z porodem??? Jasne, ze sobie poradzisz a w sumie to nie masz wyjścia:-);-) jak my wszystkie zresztą.
Naur biedaku normalnie wspólczuje bo to musi byc okropne tak sie męczyc a nie ma zadnego efektu:--( jesteś na prawde dzielna i mam nadzieje, że za to otrzymasz nagrode w postaci lekiego porodu.
Kasia nie daj sie szwagierce ktos jej wreszcie musi powiedziec co o niej mysli
Claudi ja tez bym z mila checia POSZLA NA JAKIS BASENIK ALE U MNIE TO NAWET NIE WIEM GDZIE TAKIE SA A POZA TYM TO JUZ CHYBA ZA POZNO, PO PORODZIE SIE ZA SIEBIE WEZME NA CALEGO.
Naur współczuję. Sami nie wiedzą jak się mają , a potem nie będzie wiadomo do kogo miec pretensje. Powinni coś zrobic, przecież na dłuższą metę to tak się nie da.
Ja mam dzisiaj dzien taki sobie. Weronika od wczoraj ma temperature 37,7 wieczorem , teraz o 11:30 była już 37,8, doktorowa przyjmuje od 13 więc zamiast iśc dzisiaj na zaległe szczepienie to pójdziemy na wizytę, bo niby nic jej nie jest, ale płacze , że głowa boli, no i ta temperatura od wczoraj. Apetyt ma, więc skąd ta gorączka, gardło czyste, kataru brak, wysypki żadnej nie ma, w uszach też czysto.Co to może byc naprawdę nie wiem, chyba, że to może ząbki.
Ja mam dzisiaj dzien taki sobie. Weronika od wczoraj ma temperature 37,7 wieczorem , teraz o 11:30 była już 37,8, doktorowa przyjmuje od 13 więc zamiast iśc dzisiaj na zaległe szczepienie to pójdziemy na wizytę, bo niby nic jej nie jest, ale płacze , że głowa boli, no i ta temperatura od wczoraj. Apetyt ma, więc skąd ta gorączka, gardło czyste, kataru brak, wysypki żadnej nie ma, w uszach też czysto.Co to może byc naprawdę nie wiem, chyba, że to może ząbki.
natalka_25
Sierpniowa mama'07
CZARNULA DLA CIEBIE TEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA!!!!
Natalka o ile dobrze pamietam to któras z dziewczyn pisała, ze to może byc objaw skracania i rozwierania sie szyjki. Ja tez w sumie od kilku dni zwłaszcza rano odczuwam taki ból ale poźniej mi przechodzi więc nie wiem czy sie tam cos u mie dzieje czy co????
A ja dzisiaj zrobiłam generalna depilację na zero ale się namęczyłam, masakra nie wiem czy dam rade to zrobic przed porodem jakby sie tak niespodziewanie zaczął no chyba, ze treaz tak bede dzialac co dwa trzy dni, zeby nic nie zdażyło odrosnąc:-):-) jak Wy sobie z tym radzicie???
A ja dzisiaj zrobiłam generalna depilację na zero ale się namęczyłam, masakra nie wiem czy dam rade to zrobic przed porodem jakby sie tak niespodziewanie zaczął no chyba, ze treaz tak bede dzialac co dwa trzy dni, zeby nic nie zdażyło odrosnąc:-):-) jak Wy sobie z tym radzicie???
reklama
Janbor25 - mnie przy Weronice i teraz też pomaga mąż. Wole jak on to zrobi niż jakieś babsko miałoby mnie w szpitalu pochlastac , niewiadomo czym. Także raz na jakiś czas , bierzemy się za golenie, tzn ja wszystko szykuje a on goli.
Podziel się: