reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia wszystkiego dobrego:tak:zdrowia i śliczniutkiego dzidziusia:-D

Ja mam za sobą kolejną ciężką noc:-(a teraz czuję się podobnie jak wczoraj czyli fatalnie.:no::szok:powoli nie mam już siły:eek::shocked2:kurcze co się dzieje???pierwszą ciążę przechodziłam o wiele lżej...

Miłego dnia dziewczynki:-)

Dobrze że u Madeline ok i że może dziś wyjdzie- niech się cieszy swoim skarbem;-)

reklama
A ja szukam sobie komody jakiejś ładniutkiej...:tak:dla dzidziusia oczywiście:-)to znaczy na ubranka dzidziusia hihihihi:-D

Gosia jak dziecko jest już donoszone to od razu ogarnia nas taki psychiczny spokój :tak: przynajmniej w moim przypadku tak było :-):tak::rofl2:

raabit masz rację czekam na jutro jak na zbawienie:tak::-Dale nawet jakbym teraz zaczęła rodzić to pewnie zanim by się urodziło to i tak już byłoby jutro hihi:-D

Sylwia - dużo zdrówka z okazji urodzin dla ciebie i dzidziusia

Dziewczyny, u mnie liczą donoszone dziecko jak skończy 36 tydzień :tak:. W większości poradników też tak piszą, więc ja też już jestem spokojna. Czekam jednak na sierpień, bo w końcu to ma być sierpniowy maluszek :-D, chociaż wczoraj strasznie się pchał w dół. Skurczy nie było, ale jak to gdzieś pisali, myślałam ze mi zaraz wypadnie ;-)

MROZIK dziękuję:-) U mnie w szpitalu też dziecko za dojrzałe uważa sie po skończeniu 36 tygodnia( koniec rozwoju płucek) Od tego czasu brzuszek można głaskać do woli:-D Ja też już jestem spokojna, chociaż chyba moja malutka się nie spieszy( niepunktualność po tatusiu!!!!!!!!!!:baffled:)

reklama
Jeszcze jedna dziewczyna dzisiaj świętowała, ale nie pamiętam już która :zawstydzona/y:, nawet myślałam chyba że może jej sie uda w termin trafić i dzidzię urodzić. Spróbuję później odszukać. W każdym razie dla niej też wszystkiego najlepszego :tak:

Do góry