reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I SPEłNIENIA MARZEŃ!!!!
Natalka spokojnie dasz rade tak jak każda z nas niestety niekt nas nie wyręczy i musimy przez to same przejść
Sylwia wszystkiego co najlepsze! lekkiego porodu, zdrowego dzidziusia i spełnienia marzeń! no i zdrowia!!!
Sylwia wszystkiego co najlepsze! lekkiego porodu, zdrowego dzidziusia i spełnienia marzeń! no i zdrowia!!!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
dzięki Raabit Ty juz masz z górki juz niedługo, ja niewiem sama juz jak liczyc te tygodnie czy to 37 czy 38
witajcie
u mnie noc lekka oprocz paru skorczow lydek. tyle ze od rana koszom mi trawe pod oknem i juz nie zasne... to pewnie przez to mam bol glowy:-(
Sylwia wszystkiego najlepszego !!!:-)
Natalka ja tez mam mnostwo watpliwosci ale mysl pozytywnie ! To bardzo wazne
Milego dnia dla was i waszych malenstw !
u mnie noc lekka oprocz paru skorczow lydek. tyle ze od rana koszom mi trawe pod oknem i juz nie zasne... to pewnie przez to mam bol glowy:-(
Sylwia wszystkiego najlepszego !!!:-)
Natalka ja tez mam mnostwo watpliwosci ale mysl pozytywnie ! To bardzo wazne
Milego dnia dla was i waszych malenstw !
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ja tez raczej niepospie koszą trawe, remont u sąsiadów i ciagłe stukanie
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NATALKA w szpitalu, gdzie byłam liczą skonczone tygodnie. Np 33 tyg i 5 dni uznają jako 33 tydzień ( ja tak miałam) U mnie wczoraj zaczął sie 37 tydz. GDybym teraz poszła do szpitala uznaliy, że jestem w 36. Kazali mi się zgłosić w 37 -czyli rozpoczętym 38.
Może coś z tego zrozumiesz
Może coś z tego zrozumiesz
reklama
Natalka wg suwaczka zaczynasz dzisiaj 38 tydzień
Sylwia rozumiem co czujesz bo ja miałam urodziny w czerwcu i jestem ten sam rocznik co ty
Elis u mnie tez ciągle koszą trawe i szału już dostaje jak słysze te kosiarki
Sylwia rozumiem co czujesz bo ja miałam urodziny w czerwcu i jestem ten sam rocznik co ty
Elis u mnie tez ciągle koszą trawe i szału już dostaje jak słysze te kosiarki
Podziel się: