reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Magda, poczatki zawsze trudne :-D
Wateczek na pewno Wam sie rozwinie z czasem, jak dobije kilka dziewczyn :-D
Ja poki co serdecnie gratuluje i zaraz tu przysle moje kolezanki z sierpnia 2006 :-D Musze powiedziec, ze z niecierpliwoscia czekalysmy na ten wateczek, no i jestesmy teraz na etapie przypominania sobie jak to bylo rok temu :-D Ja za dwa dni mam rocznice testowania, a moja kruszyna ma juz 3 i pol miesiaca!! Ale ten czas leci :D

Jeszcze raz ogromniaste gratulacje przyszlym sierpniowkom :-D :rofl:

reklama
Magda, gratuluje Fasolki!!!

Niedlugo na pewno pojawia sie tu nowe osoby. Ja bardzo zaluje, ze w ciazy nie uaktywnilam sie na forum. Troche podczytywalam, ale jakos nie mialam odwagi... :-) Jeszcze pare dni i wiecej Sierpnioweczek 2007 dowie sie o swoich Malenstwach!!!

Serdeczne gratulacje dla pierwszych sierpnióweczek 2007 :-)

od sierpniówki 2006 :-)

Tak jak napisała Karoo, czekałyśmy na Was z niecierpliwością i będziemy Wam kibicować :)

Magda, ogromne gratulacje! Dolaczam do zyczen moich cudownych kolezanek z Sierpnia 2006!
Jeju, ale ten czas leci...Dopiero my dowiedzialysmy sie, ze mamy male fasolki w brzuszkach, a tu nasze dzieciaczki za chwile zaczna siadac i mowic "mama" :-) a Wasze w drodze!
Szybko minie...
Az sie wzruszylam jak zobaczylam, ze Karoo dala link do Sierpniowek 2007 :-)
Cudownie!
Jeszcze raz gratuluje z calego serca!
Zapraszamy oczywiscie do nas - w razie pytan lub watpliwosci :-)

sandra ja również się wzruszyłam:-):-)

tak jak koleżanki gratuluje wam mamusie sierpniowe 2007!! co jakiś czas sprawdzałam, czy już się pojawiłyście... jejciu jak ten czas leci... ogromne gratulacje... i napewno my mamusie sierpniowe 2006 często bedziemy do was zaglądać- zapraszamy również do nas na pogaduchy... :-):-)

Ogromne gratulacje dla Sierpniówek 2007 od Sierpniówki 2006 :-)
Jak ten czas szybko ucieka... jeszcze nie tak dawno byłam w ciązy a jutro mój sierpniowy Dziamdziak kończy 4 miesiące ...

Dziewczyny - te które już wiedzą, że zostaną Mamami i te, które wkrótce zrobią testy - życzę Wam, aby ciąża przebiegała bez dolegliwości i była niezapomnianym okresem w Waszym życiu i żebyście za te 8-9 miesięcy zostały Mamami Cudownych Dzieciaczków :-)
Niech sie Wasze fasolki zdrowo rozwijają :-)

Magda wielkie gratulacje również jak powyższe od Sierpniówki 2006.
Życzę wszytkim sierpniowym mamom na początek jak najmniejszych dolegliwości, a późnej spokojnych porodów i ślicznych dzieciaczków. :laugh2:

Naprawdę czas zleciał niewiadomo kiedy, ja w ubiegłym roku pierwszego dnia świąt robiłam test a teraz mała już skończyła 3 msc.

Pozdrawienia dla wszytkich mamuś i oczywiście tatusiów sierpniowych. Trzymam kciuki za wasze fasolinki :-):-):-):-)

Buziaczki od Majki i Oliwki :tak::tak::tak:

I jeszcze jedna sierpniówka 2006 biegnie z gratulacjami:-)

Życze zdrowych i szczęśliwych ciąż :-) no i czekamy na maleństwa sierpniowe 2007:-)

Wielkie gratulacje Sierpnioweczki!

Mam coreczke - Sierpnioweczke z 26 sierpnia 2004 i Bartusia, ktory mial sie urodzic w sierpniu, ale zalapal sie juz na wrzesien 2006

reklama
Ogromniaste gratulacje, Dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Szczęśliwego oczekiwania na Maleństwa!!!!

Pozdrawiamy serdecznie - Sierpniówka 2006 ze swoją Pszczółką Mają:-)

Do góry