reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczyny:-)
Ja jak narazie nie mam jeszcze skurczow...tylko dzis w nocy tak strasznie bolal mnie brzuch (taki ciagly bol) pojechalam do szpitala(chodziaz jak czytam o waszych bolach to widze ze dzielnie sie trzymacie, a ja panikara do szpitala po 2 godzinach bolesci:zawstydzona/y:) okazalo sie ze rozwarcie 1,5 cm:-)i wszystko pozatym ok, wiec czekam sobie cierpliwie na skurcze obnizenie macicy i czopa i tym podobne hehehe:tak:
pozdrawiam:-)

reklama
Natalia jak masz takie rozwarcie to czop juz chyba zgubilas?:confused:
czy jeszcze masz? mi przy 1 splywaja ciagle resztki ale wiekszosci juz nie mam.
ciekawe ile takich nocy jeszcze przezyjemy zanim na prawde sie zacznie:-D:szok:

z tym czopem to nie wiem do konca po ponoc on moze odchodzic tak powoli, partiami jako galaretkowaty upław, a ja jakis czas temu zaczelam miewac takie upławy, ale do konca nie wiem jak to jest z tym czopem moim:-)
pozdrawiam

Hej...zapomnialam napisac termin mam na 12 sierpnia ( wedlug usg na 6):tak:...ale licze na termin z usg heheh jakby synek urodził sie w lipcu to urodzinki bedzie mial w tym miesiacu co mama i tata:-)

No, Natalia, zmolestowałam Cie i zajrzałaś, hihi...doskonale, oby częściej!
Ja raz też myślałam że to czop mi odszedł, ale gin zbadala i jest dalej na miejscu. A poprezdnio dopiero w trakcie porodu wylazł, miałam ok.3cm rozwarcie wtedy chyba.

Tak różnie to bywa, czasem rach-ciach a czasem zaczyna sie wszystko juz miesiąc przed.

Majandra wiemy, wiemy o tej rodzicielce od Was. I trzymamy kciuki mocno za nią. A na kiedy dokładnie ona ma termin??

Elis współczuję takiej nocy. Ale Ty to trzymaj jeszcze malucha mocno w środku, niech rośnie!!

Madziara na gg Ci numer wysłalam. A co Ty się tak długo nie odzywasz?? Co u Was?

reklama
Oj, no i tak pół biedy, że nie na 27 na przykład. Ale niech mocno trzyma bobaska jeszcze chociaż kilka dni!!

Do góry