reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej dziewczyny!!

Claudi szczerze mówiąc to ja też obstawiałam że ty już rozdwojona no ale widze że faktycznie maluszek jeszcze czeka

Kira a ty chyba faktycznie szykuj sie na spotkanie z maleństwem bo z tego co wyczytałam z twoich postów to tak jak w książkach napisane być może to "zwiastuny" ale może niech jakaś mamusia sie wypowie

u nas jeszcze spokój choć zaczynam odczuwać delikatne i krótko trwające skurcze a mam dopiero 35 tydzień więc dzisiaj szukam torby i zaczynam pakowanie bo to nigdy nic nie wiadomo hehe a jak maluszek zechce szybciej wyjść ? acha i jeszcze brzuszek ponoć mam niżej.. a tak poza tym to strasznie żyły mi "powyłaziły" ale to chyba od tej pogody

co tam u Madeline?? pewnie już zachwycona swoim maleństwem

reklama
Gosia - u nas na szkole rodzenia mówili, że czasami są takie bóle krzyżowe w pierwszej fazie porodu, ale jakby słuchać tych wszystkich oznak, to naprawdę wychodzi że każda z nas już w zasadzie rodzi :-D

KasiaWie przegapiłam-prosiłas zebym dala znac co i jak-niestety w najblizszym czasie nie bede miala dostepu do neta-złom jescze nie naprawiony:wściekła/y:a nie mam do żadnej z was telefonu,wiec was nie poinformuje,dopiero jak mi naprawią kompa-a nie wiem kiedy to bedzie:-(Chyba że któraś da nr fona:confused:

Kira no właśnie się zastanawiam czy skurcze przepowiadające mogą być bez twardnienia brzucha??????????:szok:może któraś wie????????

mrozik no właśnie jakby patrzeć na te objawy które opisują to wszystkie już powinnyśmy na porodówce leżeć hihihihi:-D:-D:-D

Gosia jak czytalam w róznych miejscach skurcze przepowiadajace B-H sa bazbolesne-a mnie bola jak diabli,wiec moze u ciebie są bez twardnienia brzucha:-p

Kira sama już niewiem tyle czytałam na ten temat... ja myślałam zawsze że brzuch twardnieje ale w takim razie co to jest to co ja mam???:szok::shocked2:

reklama
Do góry