reklama
Kasiu z tą wadą wzroku to tak jak pisze Naur chodzi o odklejenie siatkówki w czasie parcia. Ja też mam wade wzroku i byłam na konsulatcji u okulisty i żadna wada wzroku (nawet -10) nie kawlifikuje do cc jeśli z siatkówką wszystko jest w porządku
Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką której kuzynka chciała sobie załatwić cc, bo strasznie bała sie porodu naturalnego i powiem wam że nawet ze znajomościami nie jest to teraz takie łatwe! jest duży nacisk na porody naturalne i podobno NFZ bardzo sprawdza każdy przypadek cc! także trzeba mieć naprawde jakiś problem, żeby sie zakwalifikowac do cc!
Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką której kuzynka chciała sobie załatwić cc, bo strasznie bała sie porodu naturalnego i powiem wam że nawet ze znajomościami nie jest to teraz takie łatwe! jest duży nacisk na porody naturalne i podobno NFZ bardzo sprawdza każdy przypadek cc! także trzeba mieć naprawde jakiś problem, żeby sie zakwalifikowac do cc!
Witam,ja juz po wizycie,mała sie jeszcze nie pcha na świat i nie bedziemy jej wyciągać,bardzo sie z tego ciesze,niech sobie siedzi w brzuszku,jeśli jej tam dobrze:-).Prawdopodobnie we wtorek bede miala mała juz przy sobie,mam nadzieje,ze bedzie przygotowana.
Gosia***
Fanka BB :)
elis nie martw się tu prawie każda już "coś ma"ja mam skróconą szyjkę od 6 miesiąca i teraz juz od jakiegoś czasu rozwarcie
Jeśli chodzi o libido to wcale o tym nie myślę bo po co skoro i tak NIE WOLNO i to już od dłuższego czasu:-(... ale co tam-już nie długo
U nas się ochłodziło:-)i wiaterek przyjemny...
Jeśli chodzi o libido to wcale o tym nie myślę bo po co skoro i tak NIE WOLNO i to już od dłuższego czasu:-(... ale co tam-już nie długo
U nas się ochłodziło:-)i wiaterek przyjemny...
Gosia,raabit,ja mam juz od dawna zaplanowane cc,wcześniej miałam mieć 26 lipca,ale lekarz zmienił na 24 lipca.Ja wiem od dawna,ze nie rodzę naturalnie.Wczoraj sie przestraszylam,bo mialam bole,a wiedzialam,ze musze dojechac na cc.Na szczęście wszystko sie uspokoiło,mam cc w 39 tygodniu.
reklama
Syska teraz wszystko rozumiem fajnie wiedzieć kiedy dokładnie przyjdzie na świat twoje maleństwo :-)
Przypuszczam, że Madeline urodziła i jest bardzo zajęta swoim maleństwem dlatego sie nie odzywa :-( jak wróci do domku to napewno coś skrobnie do nas
A z Claudi to faktycznie dziwne? zawsze taka aktywna a teraz ucichła może już urodziła? Chyba Ania miała do niej nr tel więc jest nadzieja że czegoś sie dowiemy
Przypuszczam, że Madeline urodziła i jest bardzo zajęta swoim maleństwem dlatego sie nie odzywa :-( jak wróci do domku to napewno coś skrobnie do nas
A z Claudi to faktycznie dziwne? zawsze taka aktywna a teraz ucichła może już urodziła? Chyba Ania miała do niej nr tel więc jest nadzieja że czegoś sie dowiemy
Podziel się: