reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

jesli chodzi o ta wade wzroku to dobrze ze to nie kwalifikuje,ja nie mam duzej,ale wolałam zapytac...bo lekarza zapomnialam:baffled:

syska no to zostało Ci czekanie do wtorku,a my czekamy razem z Toba:-)

no Claudi i Madeline sie nie odzywaja,ale mniejmy nadzieje ze wkrotce czegos sie dowiemy:happy2:

reklama
Ja tak dzisiaj czytałam o porodach czerwcowek, lipcówek i majówek i cały czas myslałam o Madeline i Claudi bo rzeczywiscie Claudi ostatnio była bardzo aktywna a tu nagle nic cisza:-( ale mnie sie wydaje, ze ona chyba juz rozdwojona podobnie jak zreszta nasza Madeline tylko, ze na razie muszą sie pozbierac i na pewno dadzą znać:tak:

Mnie sie też tak wydaje jak Tobie Janbor,z tego co pamietam Claudi miala poważne znaki zbliżającego sie porodu,pewnie już mają maluszki przy sobie i odezwą sie jak ochłoną:-)

Więc nam -przyszywanym ciociom pozostaje czekać na wiadomości...hihihi:-D

A ja idę poleniuchować:tak::-)zrobiło się chłodniej może będę lepiej spała:happy2:maluszek rozpycha się niemiłosiernie...:szok:ale na kopanie już za mało miejsca więc robi co może:-D:-D:-Dkopał tak długo jak mógł- mówiłam nawet że będzie piłkarzem po tatusiu:rofl2:;-)

Po południu dopadł mnie straszny kłujący ból w okolicy pępka ale bardziej w bok i trochę niżej:szok::eek:przez parę minut nie mogłam się ruszyć:shocked2::baffled:ale tu już dziewczyny chyba tak miały więc może każda z nas musi to przejść:szok::rofl2::-D

Miłego wieczoru:happy2:

A ja zmykam poćwiczyc i do łożeczka bo dzisiaj cały dzien siedziałam przed kompem:szok:

Miłej nocki dziewuszki dla Was i Waszych skarbeczków;-):tak: mam nadzieje, że bedziemy miały spokojny sen;-)

Kasiu z tą wadą wzroku to tak jak pisze Naur chodzi o odklejenie siatkówki w czasie parcia. Ja też mam wade wzroku i byłam na konsulatcji u okulisty i żadna wada wzroku (nawet -10) nie kawlifikuje do cc jeśli z siatkówką wszystko jest w porządku :tak:
Ja wlasnie dzis wrocilam od okulisty i jutro jade na zabieg laserowy zapobiezenia odklejenia siatkowki, dzieki temu zabiegowi bede mogla rodzic naturalnie, wade wzroku mam -4

I ja zaraz zmykam, ale chyba nie prędko zasnę, bo moja mała znęca się nade mną straszliwie!! Wlazla najniżej jak tylko może i strasznie się rozpycha. Czasem mam wrażemie że już jest między nogami i bardzo mnie to boli i nieprzyjemnie....ugh.
Ide się położyć to może wlezie do góry nieco bardziej.
Papa!!

reklama
Postanowiłam jeszcze zajrzeć co tu słychać:tak::rofl2:i widzę że jeszcze nie wszystkie śpicie:no:;-)a ja myślałam że to tylko ja tak "łażę" po nocy...:-D

Do góry