reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Antylopka zazdroszcze Wam :tak:, ja nie dosc ze widze mojego jeden dzien na 2-3 tygodnie to teraz juz nic nie mozemy... chodziaz odkad mi sie brzuch obnizyl to sama juz nie mam ochoty na amory :-D pozostaje wtulic sie w mojego Misia:-)

reklama
Hej dziewczyny
ale dzisiaj znowu upał :szok: pochodziłam dzisiaj z mężem troche po mieście i od razu nogi jak banie :no: poszliśmy też sobie na pizze :tak: w sumie było bardzo miło :tak:
Po południu troche sobie pospaliśmy, wiec wieczorem pewnie znowu bedzie problem z zaśnięciem :wściekła/y:
Co do umizgów to moje libido już dawno sięgnęło zera a może i nawet drugiego dna :baffled: bo co to za przyjemność jak tu boli, tak nie wygodnie, od razu zmęczona i ledwo żywa :angry: na szczęście mój kochany mąż to wszystko rozumie i mówi ze odbijemy to sobie po porodzie :tak::-D bo też sie martwi, żeby mi i maluszkowi nic nie zaszkodziło :-D

Syska, Madeline i Claudi co z Wami?:confused: koniecznie dajcie znać :tak:

Hello dziewczeta :-)
ja sobie z Julką pospałam i nie mogłam się za nic dobudzić, chyba ciśnienie spada bo sie na burzę zbiera:sorry2:

Co do Claudi to podałam jej mój nr tel. więc ma kontakt jakby co. Narazie cisza jednak.

Elis no to zalegaj ile się da, bo troszkę Wam jeszcze zostało. Ale laki powinny pomóc, mnie narazie trzymają w dwupaku:tak:

Janbor otóż ja mam taki problem, że moje libido jest na swoim poziomie i ochotę mam, ale nie możemy :baffled: a poza tym i tak wszystko mnie boli, więc szybko by się zaloty ukróciły:crazy::-(. Poczekam do końca 38tc. (jak doczekam) i wtedy spróbujemy.

Tiaa...właśnie spojrzałam do moich priv wysłanych i nie mam żadnej do Claudi..hmm..czyzbym jednak nie wysłała? A może nie doszło...oj skleroza!

jejku rano bylo tak fajnie a teraz ledwo zyje,nie wydalam z tego gorąca:-(dni mi sie dluzą okropnie,chetnie bym cos zrobila,ale nie mam sił na nic.
piore sobie wlasnie ciuszki dla małej,sporo tego:eek:

co do libido to moze i mialabym jakas ochote,tylko co jak w ogole nie mam siły.

dziewczyny chcialam sie was zapytac,bo przeczytalam gdzies ze jak sie ma wade wzroku to to kwalifikuje do cc,jak duza to mus byc wada?czy ktos sie orientuje?:sorry2:

Naur to Ty tez masz cos rozumiem? ile juz wytrzymalas??

kurde chcialabym tak ze 2 tygodnie bo miesiaca chyba nie da rady co nie??

wiesz co na bank silna wada wzroku , bo to jest jakies tam ryzyko ryzyko przy parciu
ze sie poglebi czy cos ale nie mam pojecia moze tak powyzej 2 .

reklama
Co do wady wzroku Kasia to dokładnej granicy nie znam, ale ja mam astygmatyzm, -1 i -2 i zdecydowanie mnie to nie kwalifikuje.
Wada musi byc spora, a chodzi o odklejanie sie siatkówki podczas wysiłku (parcia).

elis ja miałam skurcze od 23tc., od 30tc. biorę Fenoterol + Isoptin bo no-spa nie pomagała, teraz juz powoli odstawiam leki. Poza tym mam skróconą do zera szyjkę ale rozwarcia nie miałam. A ile waży Twoje bobo??

Do góry