reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ostatnia próba:tak:

cwpoogjl6.jpg

reklama
No bardzo fajne te ćwiczenia. Juz zapisałam :-) Nareszcie wszystko razem, do kupy zebrane!
Idziemy spać, bo żar aż się leje ale u nas w domku chłodno w sam raz. Papa!

nie ma za co dziewczynki jakbyscie nie rozumialy jakiegos opisu to piszcie postaram sie wytlumaczyc bo wszystko robilis,my na szkole rodzenia;-):-D

Miłego wypoczywanka ja tez chyba zaraz pojde bo juz padam z tego upalu.

Czesc Dziewczyny:rofl2: przyznam sie ze od jakiegos czasu podgladam Wasze rozmowy ale jakos nie mialam odwagi sie przylaczyc bo to w koncu koncowka oczekiwan na nasze bobasy:tak: jednak upaly zatzrymuja mnie calkowicie w domku a ze mieszkam sama(samotna mamusia) to przyznaje ze chyba zaraz zwariuje:wściekła/y:. tak w skrocie to termin mam na11 sierpnia,czekam na moje pierwsze dzieciatko(magdunia) i ostatnio nie robie nic poza tym ze bzikuje juz od tej ciazy bo mam wrazenie ze nosze w sobie moja fasolke od zawsze. niestety brzuch mam nadal wysoko wiec nie spodziewam sie szybkiego rozwiazania tak wiec czekam i czekam.ale jak tu widze to u Was juz wiele zapowiada przyszly porod,jakies skurcze,rozwarcia a nawet juz pierwszy porod:szok:.u mnie nic z tych rzeczy. w kazdym razie zagladam tu codzien i chetnie z Wami pogadam choc wiem ze jestem tu nowiutka.pozdrawiam wszystkie mamy

aaaneta23 witaj. Ty nowa dla nas ale my dla ciebie nie skoro nas podczytywałaś. Lepiej póżno niż wcale. Zaraz Cię dopisze do terminów porodów.

Anetka fajnie, ze zdecydowałas sie w koncu do nas przyłaczyc i szkoda, że tak poźno ale rzeczywsicie lepiej poxno niz wcale:-):-DJak widzisz my tu z dziewczynkami tworzymy jedna wielka sierpniówkowa rodzinkę i wspieramy sie we wszystkim wiec na pewno bedzie Ci tu z nami dobrze:-);-)

Napisz cos wiecej o sobie a brzuszkiem to sie nie przejmuj bo o ile dobrze pamietam to nie wszystkim dziewczynom sie obniza brzuszek przed porodem:tak:

Cześć dziewczynki.
Madeline trzymam kciuki i życzę lekkiego porodu :)
Syska nie przejmuj się gadaniem innych!
aaaneta23 witaj :)

Znów nie było mnie troszkę, ale czasem coś tam czytam co na forum :)
U mnie ok, nadal niunia w brzuszku, chociaż tydzień temu mnie nastraszyła, bo dopadły mnie skurcze i bóle w krzyżu. Już myślałam, że bez szpitala się nie obejdzie, ale na szczęście minęło i jest ok.
Przez cały czas moja gin mnie chwaliła, że mam bardzo ładną długą, zamkniętą szyjkę ale na ostatniej wizycie 02 lipca okazało się, że szyjka nie jest już długa i zamknięta i że jest rozwarcie na opuszek palca.
Teraz moja niunia już jest nisko bo jak się rusza to mam wrażenie, że zaraz wyjdzie na zewnątrz. Poza tym mam takie rwące bóle w krzyżu :(
Coś mi się wydaje, że niedoczekam wyznaczonego terminu 22/08.

reklama
Do góry