reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczynki! :-)

Madeline zyczę szybkiego i lekkiego porodu!!! :-D

Widzę że tu wszyscy się pakują :tak: moje toeby stoją już gotowe:tak:(2 torby bo w jedną się nie zmieściłam oczywiście):-D:-D:-D

U mnie taki upał że już po prostu nie daję rady:szok::szok::eek:w nocy było tak duszno że nie mogłam oddychać:no::wściekła/y::szok:a teraz niema gdzie się schować bo wszędzie skwar...;-):-(Od samego rana dzię brzuch mi twardnieje-maluszek też chyba nie lubi upałów:no::no::no:

Idę na kawkę potem zajrzę do Was:-)miłego dnia

reklama
Claudi u nas znieczulają dopiero jak rozwarcie wynosi 3cm więc pewnie zdążę poodczuwać trochę skurczy:-(, a komplikacjami się nie przejmuję bo mam bardzo dobrego znajomego anestezjologa (wujek mojego męża:-)) i on mnie namówił na to znieczulenie bo to podobno super sprawa:tak:

Syska trzymaj sie dzielnie i nie zwracaj uwagi na to gadanie!

Li_monka ja tak jak Claudi najpierw bedę sie starała bez znieczulenia a później sie okaże, troche sie boję tego znieczulenia a jak im cos nie wyjdzie??

miłego dnia

Uj gorąco dzisiaj strasznie! Jestem sama z Julką więc siedzimy w ogródku albo w domu, na przemian. Na szczęście mam narożny ogródek więc mam zawsze i słońce i cień, do wyboru :-)

Madeline no to juz w zasadzie trzeci dzień rodzisz biedaku! Mam nadzieje, że pójdzie już teraz szybciej i wkrótce zobaczysz swojego synka :-)

Moja dzisiaj uparła się żeby mi między nogi wejść, ledwie chodzę, bo mam ja gdzieś w kroku i strasznie kłuje. No i umówiłam się na piątek na USG.

Narazie! Papa

Cześc dziewczyny, u mnie dzisiaj taki skwar ze noc mam nieprzespaną a teraz dosłownie padam:-(

miałam kilka dni przerwy bo goscie w domu i nie było jak na forum siadac ale nadrobiłam zaległosci no i powiem Wam, że jestem w szoku, bo to juz sie zaczyna:szok::szok:ale z drugiej strony fajnie bo bedziemy juz mogły widziec nasze maluszki:-DJa sie nie moge doczekac.

Naur super masz tą liste:-)

Syska ty sie nie przejmój gluopim gadaniem tesciów, bo to wiesz zawsze tak jest ze jest sto madrych głow ktore najlepoiej wiedza co i jak.Po prostu jak sie zacznie to sie zacznie i na pewno do szpitala zdazysz, przeciez porod troche trwa:-)

Madeline mocno trzymam kciuki za szybciutkie rozwiaznie i czekam razem z dziewczynami na wiesci

Madeline rzeczywiscie to raczej ty bedziesz pierwsza sierpniowa mamusia :tak:, super, pokoik masz juz gotowy, i to co pamietam wszystko mieliscie juz przygotowane, takze spokojnie mozecie zaczynac zycie we troje:tak: Zycze ci wytrwalosci i latwego porodu!!
Czekamy na wiesci od ciebie
Syska co ci tescie cie tak strasza!!:wściekła/y::wściekła/y:, tez ich zacznij straszyc, ze jak oni tak dalej beda gadac to dzidzia bedzie sie ich potem bala, takich strasznych dziadkow:szok:

Naur dobrze ze o tym kole ratunkowym napisalas:eek:,bo tego jeszcze nie mam a napewno sie przyda

Rany u nas tez upaly sie zaczely,ale dla mnie lepsze to jak ciagly deszcz:tak:

No to cieszę się, że lista Wam się przyda. Ja już się wg niej spakowałam, oprócz kosmetyków i rzeczy których uzywam, no i zajęłam całą wielką torbę! Ledwo wcisnę to co mi zostało do dopakowania.

próbuje wstawic cwiczenia w połogu:)

my.php

reklama
Do góry