reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Cześć!
Ja tylko na chwilke dzieki za rady dotyczace ubioru tez miałam ten problem,
Madeline sliczny pokoik ja mam tez łózeczko turstyczne ale toche dłuszcze 60 na 120 no i widze zapas pampersów juz masz to juz tylko czekacna maluszka:-D

reklama
czesc dziewczynki:-)

No a ja się trochę rozchorowałam w sumie to tylko przeziębienie ale.... całą noc i teraz dusi mnie kaszel boje się żeby sie cos nie ruszyło przez to :-(
brzuch mam cały obolały i zrobił sie jakis dziwnie twardy:-(
Poradzcie co ma zrobic żeby sie tak nie dusić:baffled:
Biorę syropik homeopatyczny stodal i tabletki na gardełko homeopatyczne i nie pomagają zbytnio ....:eek:

edyta80 może jednak zadzwoń do gina???:confused::eek:taki kaszel niebezpieczny jest tym bardziej że jeśli się nie mylę to ty też masz już jakieś rozwarcie:szok:koleżanka też kaszlała w ciąży to dostała jakiś antybiotyk i przeszło:tak::-D

Cześc dziewczynki:-)
Madeline super pokoik i wszystko już przygotowane:szok:podziwiam i zazdroszcze:-pja sie zebrac nie moge
Dobrze ze poruszyłyscie temat ubranek,chociaz mniej wiecej wiedzialam co do czego:-pmnie natomiast wkurzaja rady "doświadczonych" znajomych którzy próbuja mi wmówic ze dzidzia po porodzie powinna byc miesiac w domu:angry::wściekła/y:
Rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze jak jest cieplo to po 3-4 dniach werandowanie a po tyg juz mozna isc na spacer-wiadomo nie wystawiac na slonce-ale po co miesiac w domu:confused:ze niby wychowam chorowite dziecko jak tak od razu na dwór wezme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry:
Jaka na mój rozum to odwrotnie:eek:ale moze sie nie znam...
Najgorsze jest to ze wmawiaja mi to prawie krzyczac a ja nie mam sily sie kłócic:no:
Edyta-nie pomoge ci niestety bo bylam przeziebiona w 3 msc i dostatlam jkis syrop,ale moze spróbuj z cebuli:-p
Gosia super ze wszystko w porzadku,mówiłam ze pewnie jest główka do dołu:tak:
Rabbit nie przejmuj sie,wszystkiego sie trzeba naumiec:-płatwo nam to przyjdzie:tak:

Gosiu ja chciałabym sie uchronic przed antybiotykami bo pare dni temu wziłam 7 dawke antybiotyku od połowy ciąży lecze się antybiotykami:szok::baffled::-(martwie sie cały czas czy to wszystko nie odbije się na moim dziecku:eek:
Może tak jak radzi Kira zrobie sobie syropik z cebulki mam nadzieje ze chociaz troszke złagodzi ten okropny kaszel:baffled:

Kira - z tym trzymaniem dziecka w domu przez miesiąc to bzdury tak samo jak z przesadami że nie powinno sie wczesniej ubranek kupowac dla mnie to wszystko jest smieszne i nienormalne..... a poza tym my rodzimy latem a nie zimą gdzie wtedy rzeczywiscie trzeba uważac

Ja malego tez na poczatku wystawiałam na podwórko w wózeczku i sobie słodko spał a po paru dniach juz normalnie chodziłam z nim na spacerki :tak:

Witam :-)

Edytko syropek z cebuli jest skuteczny, ale tak od razu to Ci kaszel nie minie niestety. A z antybiotykami to bym raczej się wstrzymała, skoro juz i tak dużo brałaś. Niby nie szkodzą, ale nie wiadomo do końca, zwłaszcza dlugo brane.

Kira olej głupków, że tak powiem ;-) nie ma co słuchać durnego gadania, bo to przecież same bzdury.

Madeline no, no! Pokoik sliczny i taki...gotowy!

Dzisiaj jade do h&m upolować body jakieś dla malutkiej.

hej!

My pozyczamy kase od tesciow na poczatku lipca i wtedy juz zrobie cala reszte zakupow :tak: W sumie nie moge sie doczekac :-) Wtedy tez zrobimy remoncik pokoju i spkauje sobie torbe do szpitala.
O matko zostalo mi jeszcze 44 dni... jeszcze... albo tylko...:confused:

reklama
Do góry