KasiaWie ja też w czasie ciąży na święta wielkanocne sie tak przewróciłam. Bolał mnie brzuch i byłam załamana. Nie mogłam juz wytrzymać z bólu i zadzwoniłam do mojego gina. On powiedział ze mam leżeć wziąć 2 tabletki nospy i obserwować czy nie leci mi krew lub nie sączy sie jakiś płyn (wody płodowe). Na szczęście nic sie nie stało ale przeryczałam cały wieczór z nerwów. Lekarz mi mówił ze takie upadki są strasznie niebezpieczne bez względu na to czy upadniesz na brzuch czy na bok bo może łożysko sie odkleić to sa bardzo delikatne sprawy takze obserwuj sie i w razie czego od razu do szpitala :-(
Gosiu jeśli nadal bedziesz miała takie bóle to ja bym sie jednak skonsultowała z lekarzem chociażby telefonicznie
A ja dzisiaj też mam lenia chociaz musze sie ogarnąc bo na godz.18 szkoła rodzenia i dzisiaj mamy lekcje karmienia dowiem sie co można jeść a czego nie można jak sie karmi maluszka no i wogóle jak sie go karmi bo nawet nie wiem jak dobrze trzymać takie małe ciałeczko
Gosiu jeśli nadal bedziesz miała takie bóle to ja bym sie jednak skonsultowała z lekarzem chociażby telefonicznie
A ja dzisiaj też mam lenia chociaz musze sie ogarnąc bo na godz.18 szkoła rodzenia i dzisiaj mamy lekcje karmienia dowiem sie co można jeść a czego nie można jak sie karmi maluszka no i wogóle jak sie go karmi bo nawet nie wiem jak dobrze trzymać takie małe ciałeczko