Gosia***
Fanka BB :)
sylwia31 to co opisujesz to już naprawdę szczytno jak można tak traktować pacjentaa ten co ci robił usg to może powinien szkołę jakąś powtórzyć skoro się na tym nie zna???współczuję ci tego co musiałaś tam przejść:-(ale najważniejsze że dzidziuś kopieczyli wszystko z nim ok
a co do płci to moja koleżanka niedawno urodziła chłopca chociaż na wszystkich usg lekarze byli pewni że to dziewczynkateraz musi zmieniać garderobę maleństwa
Ja byłam rano na badaniach krwi ale tak mi dziś pobrała że myślałam że się wykrwawięcała ręka mnie boli...:-(ale najważniejsze żeby wyniki były dobrejeszcze niewiem kiedy je odbiorę bo nie chce mi się jechać specjalnie
Miłego dnia życzę wszystkim mamusiom:-)
a co do płci to moja koleżanka niedawno urodziła chłopca chociaż na wszystkich usg lekarze byli pewni że to dziewczynkateraz musi zmieniać garderobę maleństwa
Ja byłam rano na badaniach krwi ale tak mi dziś pobrała że myślałam że się wykrwawięcała ręka mnie boli...:-(ale najważniejsze żeby wyniki były dobrejeszcze niewiem kiedy je odbiorę bo nie chce mi się jechać specjalnie
Miłego dnia życzę wszystkim mamusiom:-)