reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej mamuśki
Ja mam dzisiaj jeden z najgorszych dni. W nocy zmarł mój teść i R. właśnie wyjechał na lotnisko. Strasznie mnie to przybiło, więc jak dzisiaj nie urodzę to będzie sukces.
Około 11 zadzwoniła do mnie żona brata R., bo bała sie zadzwonić do niego i ja mu to musiałam powiedzieć, dostałam wręcz histerii. Wiem, że nie powinnam się denerwować ale tak już mam. I teraz zostałam sama.
Sorry, że ja tu z takimi rzeczami

reklama
Rany Evelina ,dla ciebie i meza serdeczne wyrazy wspolczucia z powodu smierci tescia i twoich przezyc, naprawde nieciekawie, trzymam kciuki za ciebie, badz dzielna, i nie mysl o tym ze ty panikara jestes, bo pewnie wiekszos z nas zareagowala by tak samo albo i gorzej. Kazda z nas bedzie musiala to przezyc, inne juz pewnie przezyly, ale w ciazy to zawsze przezywa sie inaczej, rozumiem cie i naprawde wspolczuje, trzymaj sie , bo zobaczysz ze wszystko z czasem sie pouklada, zawsze tak jest, teraz poprostu trzeba to przezyc.Jeszcze raz serdeczne wyrazy wspolczucia. Dziel sie swoimi smutkami, nie jestes sama.

Czesc dziewczyny:-)
Natalka napisz potem jak tam w szkole rodzenia było;-)
Naur zyce Ci wytrwałości z humorkami Julki ;-)oby jej szybko przeszło,no i napisz jak tam w poradni.
Evelina strasznie mi przykro z powodu waszej tragedii,wiem ze w takich chwilach zadne słowa nie pocieszają,ale jestesmy z Toba,jak bedziesz potrzebowac zeby się wygadac albo wyzalic to pisz smialo i sie nie przejmuj ze tu o akich sprawach piszesz,w koncu to forum jest tez po to zeby sobie pomagac,przytulam Cie mocno,trzymaj sie!

Evelina serdeczne wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego męża. Trzymaj się tam wiem że to trudne ale postaraj sie niedenerwować my tutaj myslami jesteśmy z Toba. Pisz co czujesz po to Nas tu masz. Trzymaj się.

Ewelina moje wyrazy wpółczucia wiem jak to jest bo gdy byłam z synem w 6 miesiącu ciąży to zmarła moja babcia w dodatku byłam przy jej smierci :-( ona była dla mnie jak matka bo mnie wychowywała itd strasznie to przeżywałam i długo nie moglam dojść do siebie. Trzymaj się kochana ...

Dziewczynki rano byłam na badaniach po południu je odebrałam niestety moja hemoglobina znow poszła w dół ale co mnie martwi to obecność bilirubiny w moczu:sick:Czy któras z was tez tak miała albo ma boje sie żeby czasem nie doszło jeszcze do jakiejs zółtaczki:-(naszczęscie ide dziś do ginekologa to sie dowiem czy to grożne.

Dziękuję dziewczyny. To tak dobrze jak ktoś o tobie myśli. Już mi jest lepiej.
Edyta nie wiem jak to jest z wynikami, bo u mnie po prostu wzorowe, tak powiedziała pani doktor. Odpukać, bo jak mi je robią tylko 3 razy w ciągu całej ciąży, to mogłabym mieć anemie i nie dowiedzieć się o tym z 2 miesiące.
Miejmy nadzieję, że to twoje to nic poważnego.

Ewelinakol - naprawdę współczuję :-(. Ściskam mocno i trzymam kciuki żeby udało wam się jak najszybciej otrząsnąć.
Ostatnio straszne pustki na naszym forum.
A Viviana to chyba od nas uciekła? długo sie nie pokazuje

reklama
Evelinko współczucia:sick:,bardzo mi przykro.Trzymaj się i bądź dzielna.
Mrozik,no masz racje:tak:straszne pustki na forum,a mi znowu coś BB nawala,niby już wszystko miało byc ok a jednak nie jest,trzeba znów sie przejsc do administratorki:-p
Wczoraj miałam okropny dzień:-(dowiedziałam sie ze naprawa mojeko kompa moze kosztowac jakies 500-600 zl a i to nie gwarantuje ze bedzie sprawny:wściekła/y::no::szok:
Tragedia:-(nie stac nas na nowy komputer a podpisana mamy umowe na 3 lata za internet:no:Jestem załamana:-:)no2::hmm::sad:
Ale nie będę was zanudzac swoimi problemami.Odezwe sie jeszcze dzis:tak:a na pewno poobserwuje:-p

Do góry