reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja tylko na chwilkę.Korzystam z netu u siostry tak trochę gościnnie. Z moim coś się stało i niestety nie wiem kiedy go naprawią. Jak tylko będę miała znów stały dostęp to nadrobię zaległości i poprawię w terminach porodów co trzeba. Pozdrawiam wszystkie mamusie i mieszkańców brzuszków.

A tak poza tym to odetchnęłam , bbo nareszcie zrobiło się chłodniej
.

reklama
Witajcie mamusie!
Cos jest ze stronką bo niemogłam sie dziś do Was zalogować ale już jestem udało sie.
Syska ciesze sie ze z dzidzią ok, tak myślała ze masz pewnie spokojnego maluszka, mój tez chyba taki jest bo az tak mocno nieszaleje jutro zapisze sie na ktg bo u nas w szpitalu tez urządzaja takie sceny a prywatnie kosztuje to 10zł wiec niebede żałować i pójde, ogólnie to paranoja z tymi lekarzami i szpitalami także Syska i Mrozik współczuje, można się wściec:wściekła/y:,
Kira24 fajnie ze jesteś napisz coś wiecej o zajęciach w szkole:-)
Naur, Magda25 ja też dzis oddycham i wkońcu jest chłodniej nawet troche popadalo:-D
A u mnie tak sobie, mam dziwne humorki, rozmyslam i tak mi czas płynie. Jedyne za co sie wzięlam ostro to chce skończyć pisać swoją prace i ja oddać moze zdąze sie jeszcze obronić przewiduja na 15lipca. Ja mam wizyte za tydzień 8 czerwca wiec tez sie dowiem jak nasz maluszek, mam nadzieje ze dobrze, usg dopiero na 22czerwca.

czesc sierpniówki:-)
ale super pogoda,wreszcie nie ma upalow,normalnie az mi lepiej i zyc idzie :-)
kurcze dziewczyny wspólczuje wam z tymi nieprzyjemnym doswiadczeniami z lekarzami,to jest poprostu paranoja jak takie cos moze byc:wściekła/y::no:

Naur to co ta kolezanka robila ze juz tak wygląda?:szok:czyzby az tyle biegania miala kolo tych brzdąców?:-p

Kira wez postrasz tch fachowcow ze sa w programie usterka,niech się gamonie spręzą i Ci to naprawią;-)

Dwa dni temu tyle się napisałam i nic mi nie zapisało - przez te problemy forumowe :-(
A napisałam głownie Naur instrukcje odnośnie diety. Teraz już nie będę powtarzać - Naur jakbyś chciała coś szczegółowo wiedzieć to pytaj na priva :-)
No w szpitalach to już tak jest, że jak już ktoś się do nich zgłosi to od razu by chcieli zatrzymać.
Ja ostatnio powinnam iść do Poradni Diabetologicznej i do gina ale nie mam czasu. Przez Dzień Dziecka ciągle gdzieś z dziećmi biegam. Wczoraj byłam z nimi w kinie na "Happy Wkręt". Dzisiaj miały występ z zespołu, jutro idziemy na festyn. Wiecie jak przez pierwsze miesiące leżałam tak teraz ciągle chodzę.

Madziara dzięki wioelkie, napewno Cię pomolestuję na priv, jak tylko BB zacznie normalnie działać, bo coś ciągle nawala.

Kasia ta koleżanka poprostu tak ma, jest stworzona do rodzenia, hihi..niestety nie każda ma tak fajnie, ja co prawda szybciutko schudłam i to bardzo, ale oponka pozostała, bez ćwiczeń ani rusz.

Ja też miałam problemy z wejściem na stronkę. Coś im się chyba wali.
Natalka ja mam obronę 28 czerwca. A teraz jeszcze 3 egz przed sobą i poprawki. O zgrozo. :wściekła/y:
A mój synuś jakiś bardzo aktywny. Cały czas mi brzuch faluje. Może nie może już słuchać o tych wszystkich materiałach do egzaminu. Wczoraj musiałam go smyrać po nodze bo mialam ją między żebrami z 5 min i nie mogłam siedzieć na egz. Tzn przypuszczam ze to była noga. Kto wie po czym go dotykałam:-). Ale lekarz mówi że będzie chyba dość energiczny. jak charakterek po tatusiu to napewno, ten to przynajmiej raz w tygodniu z przedszkola uciekał Aż sie boję co to będzie.
A teraz idę spac bo coś mnie głowa boli. Do jutra dziewczynki.

Ale sie moj dzionek cudnie skonczyl:-(
Pozarlam sie konkretnie z moim, (a tak fajnie sobie w trojke gaworzylismy jeszcze niedawno:dry: )i tak jestem zla na to wszystko ,ze gdyby nie moj bobo to bym sobie martini i cygaretke zapodala na tarasiku.
A tak , siedze przy ekranie i mysle jak to zle byc samemu na obczyznie. Bez urazy dla was moje ukochane kolezanki, co ja bym bez bb zrobila:baffled: Gdybym byla u siebie to bym poszla sie pozalic do kogos, a tu to .....same cudzochy,zero polskosci"@@@**@@*
Maly naciaga mi brzuch jak najmocniej potrafi, jak u ciebie Ania-ciagle mi faluje:-D:tak:

Kira
ja cie nie zapomne, bo mamy ten sam termin:-D:-D:-D:-D,wracaj jak najszybciej

Naur
, rob badania, rob, moze cie klamia , bo jak tu dzisiaj kobitki pisaly to prawie przestepcy w tych szpitalach pracuja, klamcy i oszusci moze tez:eek::eek::eek:,lepiej sie upewnic

Nic to , uciekam poczytac cos jeszcze ,moze cos jeszcze schrupac:dry:

Dobranoc

Witajcie dziewczynki:-)
U mnie dzisiaj pogoda pod chmurka z czego sie bardzo cieszę, bo dla mnie to duza ulga po tych upałach;-):tak:zreszta dla Was pewnie też:tak: postanowiłam wiec wybrac sie na spacerek na miasto bo w czasie tych upałow to nie wychodziłam nigdzie tylko do pobliskiego sklepiku po najpotrzebniejsze rzeczy.

życze miłego dzionka

Ola nic sie nie przejmój ciemne chmurki szybko odpłyną i bedzie dobrze:-);-)zobaczysz.Po prostu czasami tak bywa, że sie na sobie wyładowujemy ale przecież potem wszystko wraca do normy.
Za to jak fajnie sie potem godzic:-D:laugh2::-)

reklama
Ola ja też mam czasem ochotę napić się wina albo i wódki ze złości, ale niestety pozostaje nam meliska i głębokie oddechy. Głowa do góry, będzie dobrze!

Gratuluję majowym misskom, ciekawe czy kiedyś mi się uda a czasu już niewiele, tylko 2 tytuły do zdobycia, bo w sierpniu to już niektóre bez brzuchów będą.

Zajrzę po południu, bo teraz czas na obiadek Julki.

Do góry